Quantcast

http://picasion.com/

Μούρτης: «May Day - We have a problem»

Την έντονη δυσφορία του για την απόφαση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να μην στείλει ούτε έναν αστυνομικό για ενίσχυση στην Αστυνομική Διεύθυνση της Ημαθίας έκανε γνωστή ο Απόστολος Μούρτης. Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας με δηλώσεις του
κατέστησε σαφές πως ο νομός χρειάζεται ενίσχυση και καλεί τους τοπικούς Βουλευτές να προβούν σε άμεσες ενέργειες. Στο στόχαστρό του κ. Μούρτη μπήκαν και κάποιοι «συνδικάτοι», όπως τους ονόμασε, που επαίρονται γι' αυτήν την επιτυχία. Καταλήγοντας  τονίζει πως υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Διαβάστε αναλυτικά την δήλωσή του: 

«Το αστυνομικό συνδικάτο καταγγέλλει για όλη την Ελλάδα τις μηδενικές μεταθέσεις και οι ευνοημένοι «συνδικάτοι» επαίρονται για την επιτυχία τους... Η στρατηγική λέγεται διαίρει και βασίλευε και στέφεται με επιτυχία! Το λυπηρό για 'μένα είναι πως για κάποιους συναδέρφους θεωρούμαστε ανύπαρκτοι, αφού ως γνωστόν και για τον νόμο Ημαθίας προκηρύχθηκαν «0» θέσεις έκτακτων μεταθέσεων! Απίστευτο!!! Imathia’s members of Parliament May Day... We have a problem»!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ