Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τη «Φίνα Κότα» επισκέφθηκαν οι κορυφαίοι της Μόδας

Τα γιορτινά του φόρεσε το απόγευμα της Τετάρτης 25 Σεπτεμβρίου το ψητοπωλείο «Φίνα-Κότα», καθώς είχε την χαρά να υποδεχθεί σύσσωμο το team του «Moda Show – Giannis Sismanidis». Ο γνωστός διοργανωτής μόδας, μαζί με τα όμορφα μοντέλα του, παραδόθηκαν στις γευστικές απολαύσεις του
μαγαζιού και δοκίμασαν την ξακουστή «Φίνα-Κότα» που έχει κάνει θραύση σε ολόκληρη την Μακεδονία. Λίγες ώρες πριν το πετυχημένο event που πραγματοποιήθηκε στο «Plaza Cafe Veria», ο ιδιοκτήτης του καταστήματος Χρήστος Μπαλτζής υποδέχθηκε τον Γιάννη Σισμανίδη, την παρουσιάστρια της εκδήλωσης Βάγια Χρυσού και τα μοντέλα Όλγα Κανακίδου, Έλενα Αργυριάδου, Σωκράτη Τσιφλίδη, Ιωάννα Μάρκου, Χριστίνα Βασιλειάδου, Αντώνη Πάσχου. 

Αν και πρωταρχικός στόχος για τα μανεκέν είναι να προσέχουν την σιλουέτα τους, εντούτοις δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στους εκλεκτούς μεζέδες του μαγαζιού και δοκίμασαν τα πάντα! Μάλιστα, στο τέλος έδωσαν τα θερμά τους συγχαρητήρια για την ποιότητα του φαγητού και ευχαρίστησαν προσωπικά τον κ. Μπαλτζή για την άψογη φιλοξενία. 

Δείτε φωτογραφίες από την παρουσία του Γιάννη Σισμανίδη και των μοντέλων του στην «Φίνα-Κότα»:









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ