Quantcast

http://picasion.com/

Ο εργασιομανής Βεσυρόπουλος και οι προκλήσεις που έχει μπροστά του

Οι επιδόσεις του έχουν ήδη «βαθμολογηθεί» πολύ υψηλά από το Μαξίμου
Με τα… μούτρα στη δουλειά έπεσε από την πρώτη μέρα ανάληψη των καθηκόντων του, ο υφυπουργός Οικονομικών και βουλευτής Ημαθίας Απόστολος Βεσυρόπουλος. Ο νέος υφυπουργός έχει έρθει αντιμέτωπος με ένα χάος στους τομείς ευθύνης του και με τους συνεργάτες του δουλεύουν νυχθημερόν για να προωθήσουν το σχέδιο αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας. Ως γνωστόν, στον υφυπουργό έχουν ανατεθεί οι αρμοδιότητες της Γενικής Γραμματείας Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας και της εποπτείας της Επιτροπής Ολυμπίων και κληροδοτημάτων, του Βαρβακείου Ιδρύματος και της Επιτροπής Λογιστικής Τυποποίησης και Ελέγχων (Ε.Λ.Τ.Ε.).

Μέσα στους επόμενους μήνες και σε όλους τους τομείς ευθύνης, πρέπει να έχει ολοκληρώσει ένα πολύ μεγάλο έργο που σχετίζεται με την ολοκλήρωση της φορολογικής μεταρρύθμισης, τον περιορισμό της φοροδιαφυγής και την αξιοποίηση πλήθους δημοσίων ακινήτων και κληροδοτημάτων.

Ο χρόνος τρέχει και οι πόντοι που θα προστεθούν στο ΑΕΠ της χώρας από τις κινήσεις του Απόστολου Βεσυρόπουλου και συνολικά του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης θα είναι πολλοί και με εξαιρετική βαρύτητα.

Οι μέχρι τώρα επιδόσεις του Απόστολου Βεσυρόπουλου ήδη έχουν «βαθμολογηθεί» πολύ υψηλά από το Μαξίμου. Ενώ και ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πρέπει να αισθάνεται ικανοποιημένος, αφού η επιλογή του Ημαθιώτη βουλευτή του «βγαίνει» και με το παραπάνω…

8 σχόλια:

  1. Περιουσιολόγιο κυριοι.
    Ότι έχετε δηλώσει από την πρώτη φορά που έκανε κάποιος φορολογική δήλωση,έως και σήμερα.
    Τι ακίνητη περιουσία,
    Τι κινητή περιουσία,
    Τι καταθέσεις.
    Ότι δεν συμβαδίζει,κατάσχεση.
    Και όχι νόμοι του στυλ,»το έγραψε τα 3 διαμερίσματα στα παιδιά του που είναι 4 ετών»,και τέτοιες ιστορίες.
    Τους Ρομα επίσης,με τα πολυτελή αυτοκίνητα,και δηλώνουν άποροι.
    Τολμάτε κυριοι;
    Αλλιώς,
    Μπουρδολογίας,το ανάγνωσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προσοχή μην τον πνίξετε τον άνθρωπο απ' το πολύ λιβάνισμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αποζημιώσεις στους αγρότες κύριοι βουλευτές αλλιώς σπίτι σας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αφού τα ξέρει "τα πράγματα" σχετικά με την φοροδιαφυγή ας τους πιάσει τι περιμένει ;
    Και το κτίριο των παλιών δικαστηρίων στο Ρολόι ας το δώσει στο Δήμο τι περιμένει ; Για να κάνει και κάτι για την πόλη μας, όχι μόνο ψήφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ κακοήθεια και χολή βγαίνει από τους παραπάνω για τον Αποστολο έλεος ποιος άλλος έχει προσφέρει στον νομό όσα χρόνια ήταν βουλευτής...αυτός τόσα χρόνια είναι αεικίνητος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δυστυχώς επηρεάζουν τις ζωές μας άνθρωποι οι οποίοι είναι πολύ χαμηλού επιπέδου, που χωρίς βύσμα δεν θα ήταν ικανοί να κάνουν ουτε μια απλή δουλειά γραφείου και αυτοί μας κυβερνάνε... Αλλά τι να κάνουμε που όλα τα ΜΜΕ είναι δικά τους και αυτόαποκαλουνται στην ουσία σωσίες και σωτήρες... Καληνύχτα Κεμάλ, από έναν δεκαοχταχρονο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΙΚΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ. ΓΕΝΙΚΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΈΝΟΙ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΥΜΜΆΖΕΜΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΣΕ ΕΝΑ ΠΙΟ "ΔΙΚΑΙΟ" ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΜΑΛΛΟΝ... ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ