Quantcast

http://picasion.com/

Μπέλλα: «Έχω περάσει από το κάστινγκ της Victoria's Secret»

Η Ιωάννα Μπέλλα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» και αναφέρθηκε τόσο στα επαγγελματικά της όσο και στην προσωπική της ζωή. Αρχικά, αποκάλυψε πως για τα επόμενα τρία χρόνια δεν θα ζει στην Ελλάδα, καθώς θα δοκιμάσει την τύχη της στο
εξωτερικό, ενώ σχολίασε και το GNTM 2. «Φεύγω για Ντουμπάι και Λος Άντζελες για 3 χρόνια! Το φετινό GNTM έχει όμορφα κορίτσια και συγκινητικές ιστορίες! Είναι ένα τηλεοπτικό κομμάτι που παίζουν και τα δύο! Και οι τέσσερις κριτές είναι πολύ καλοί στο είδος τους σε αυτό που κάνουν! 

Άλλαξα τα χείλη μου, από τα σχόλια που μου έκαναν έμενα. Δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι για το συγκεκριμένο ριάλιτι! Θα ήθελα να φτάσω στο επίπεδο της Αντριάνα Λίμα. Έχω περάσει από το κάστινγκ της Victoria's Secret. Θα ξαναπροσπαθήσω να πάω».

Το μοντέλο από τη Βέροια ρωτήθηκε και για τα δημοσιεύματα που τη θέλουν σε σχέση με τον Γιώργο Κοτσοβό, πρώην σύντροφο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Η Ιωάννα Μπέλλα τόνισε πως δεν θέλει να απασχολεί με τα προσωπικά της, γι’ αυτό και δεν επιβεβαίωσε, αλλά ούτε και διέψευσε τα όσα γράφονται.

«Δεν θα ήθελα να το σχολιάσω. Δεν ενδιαφέρει και τον κόσμο τώρα όλο αυτό. Προσπαθώ και να μην απασχολώ και όποτε γίνεται αυτό με στενοχωρεί γιατί δεν θέλω», είπε.

4 σχόλια:

  1. Απο πύργο έλεγχου: η προσγείωση μπορεί να γίνει και στο αερολιμένα "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για 3 χρονια "αρπαχτες" σε Ντουμπαι και L.A.. καθολου ασχημα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άντε καλό ταξίδι και καλή επιτυχία, αλλά ρε κορίτσι μας εδώ και 1-2 χρόνια μας λες ότι : "από το επόμενο διάστημα θα ζω στο εξωτερικό" και όλο εδώ είσαι. Τι γίνεται;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπείτε στην ιστοσελίδα της στο ινσταγκραμ,ειναι συνέχεια στο εξωτερικό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ