Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αποθέωσε τον Μάνο ο Βέλιτς

Ο Γιάσμινγκο Βέλιτς, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το Βεροιώτη ποδοσφαιριστή Δημήτρη Μάνο. Αναλυτικά όσα είπε στον «Athletic Radio»: «Τον είχα δει σε ένα πεντάλεπτο, στο μοναδικό παιχνίδι που είχε παίξει με την Βέροια και κατά τύχη είχα δει τα στιγμιότυπα. Επέμενα πολύ να έρθει στον Εργοτέλη, είδα κάποια στοιχεία που ήταν χρήσιμα και τα οποία είχα στο μυαλό μου τότε για την ομάδα. Αισθάνομαι πως είναι μια αποκάλυψη μου αυτός ο παίκτης και χαίρομαι για την εξέλιξη του. Όπως νιώθω πολύ καλά για την εξέλιξη πολλών παικτών που ήταν στον Εργοτέλη, χωρίς να πω τώρα ονόματα είναι σχεδόν μια 11αδα. Πρόκειται για έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή και καλό παιδί. 

Είναι ένας παίκτης που έχει σύγχρονα χαρακτηριστικά για επιθετικό, μπορεί να παίζει μεταξύ γραμμών, έχει καλή ταχύτητα και νομίζω ότι πρόκειται για έναν πολύ αξιόλογο ποδοσφαιριστή και ενδεχομένως δεν του δόθηκαν οι κατάλληλες ευκαιρίες και χάθηκε αυτή η ευκαιρία για τον ίδιο να σταθεί στον Ολυμπιακό. Αλλά βλέπω ότι στον ΟΦΗ ξαναβρίσκει τον εαυτό του, θα είναι μια πολύ μεγάλη βοήθεια για τον ΟΦΗ, ήδη το έδειξε από τον πρώτο αγώνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ