Quantcast

http://picasion.com/

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Μητροπόλεως

Με στόχο την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού, κατά τη διάρκεια εκφόρτωσης υλικών στα πλαίσια ανακαίνισης διαμερίσματος, στην οδό Μητροπόλεως αρ.14, στην πόλη της Βέροιας, η Αστυνομική Διεύθυνση αποφάσισε έως και την 07-11-2019 και ειδικότερα τις ημέρες Δευτέρα έως Σάββατο και κατά τις ώρες 07:00 έως 08:30 και 14:00 έως 17:00:

Α. την εναλλάξ κυκλοφορία των οχημάτων, επί της οδού Μητρόπολεως αρ. 14, στον κλάδο κυκλοφορίας από την οδό Βενιζέλου προς Πλατεία Ρακτιβάν, με τη χρήση σήμανσης προειδοποίησης για αποκλεισμό της λωρίδας κυκλοφορίας και χρήση κώνων, προκειμένου στο σημείο που θα τοποθετηθεί το υπ΄ αριθμ. ΗΜΧ-6102 Ι.Χ. φορτηγό όχημα, να εκτρέπεται η κυκλοφορία στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας,

Β. την απαγόρευση στάσης και στάθμευσης οχημάτων, όπου αυτή επιτρέπεται, και την απαγόρευση διέλευσης πεζών από το πεζοδρόμιο της ανωτέρω οδού από την συμβολή της με την οδό Ελευθερίας έως την συμβολή της με την οδό Λουτρού.

Επιπρόσθετα θα τοποθετηθούν και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας σημαιοφόροι με ταυτόχρονη τοποθέτηση σήμανσης και απαιτούμενων πινακίδων στον κλάδο κυκλοφορίας από την οδό Βενιζέλου προς Πλατεία Ρακτιβάν και οριοθέτηση του γερανοφόρου οχήματος περιμετρικά με κώνους προκειμένου η κυκλοφορία να διεξάγεται εναλλάξ στο ανωτέρω σημείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ