Η «Μαρμίτα» επέστρεψε... ορεξάτη!

Και μεις την περιμέναμε πεινασμένοι!
Λοιπόν... Έχουμε και λέμε. Κολοκυθοκεφτέδες, ντοματοκεφτέδες, μια χωριάτικη, μια πατατούλα. Κάτι σε τυρί; Τι να πάρουμε; Βάλε ένα μπουγιουρντί. Από κρεατικό τώρα... Μια τηγανιά χοιρινή λεμονάτη για τη μέση. Βάλε και μια κοτόπουλο
γλυκόξινη έτσι για ποικιλία. Και ακόμα ένα πιάτο κρεατικό. Ένα από αυτά που προτείνει ο μάγειρας σήμερα. Πιάσε και και ένα καραφάκι τσίπουρο, πάγο... Να σου πω... αυτό που πήραν οι δίπλα τι είναι; Ωραία και ένα τέτοιο! Είμαστε καλά; Καλά φέρε αυτά και βλέπουμε.
Σας άνοιξε η όρεξη; Κανονίστε μπαμ μπαμ με την παρέα και ένα τραπέζι θα σας περιμένει στη «Μαρμίτα» για να κάνετε το δικό σας γευστικό συνδυασμό μέσα από την ποικιλία μεζέδων, ορεκτικών, ψητών και μαγειρευτών.


Η «Μαρμίτα» επέστρεψε και αυτό το Φθινόπωρο στη Βέροια και βγάζει απίστευτες νοστιμιές και καινούριες γεύσεις που ετοίμαζε και δοκίμαζε όλο το καλοκαίρι. Έτσι, για να βγάλουμε το χειμώνα γευστικά, με καλό φαγητό, καλό μεζέ και τσίπουρα, όπως η «Μαρμίτα» ξέρει να μας τα ετοιμάζει. Απολαύστε την στην Εδέσσης 2, στο κέντρο της πόλης! Πάρτε μια γεύση:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ