Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αγιασμός και βιβλία... πακεταρισμένα στο 3ο ΓΕΛ

Ο καθιερωμένος Αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου 2019 - 2020 θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Τετάρτης 11 Σεπτεμβρίου 2019 σε όλα τα σχολεία της χώρας. Τον Αγιασμό στο 3ο ΓΕΛ Βέροιας θα τελέσει στις 09:30 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων ενώ μετά τη λήξη του, θα διανεμηθούν στους μαθητές και τις μαθήτριες τα νέα τους βιβλία. Όπως κάθε χρόνο έτσι και τη φετινή σχολική χρονιά, ο Σύλλογος Διδασκόντων του 3ου ΓΕΛ Βέροιας, ετοίμασε τα πακέτα των σχολικών βιβλίων που αντιστοιχούν σε κάθε μαθητή, για την εύκολη παραλαβή - μεταφορά τους, κατά την ημέρα του Αγιασμού.

6 σχόλια:

  1. ....σε όλα τα σχολεία συσκευάζουν και μαλιστα σε κάποια ολη την εβδομάδα!!!_

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...μήπως να κάνετε μια "έρευνα" γιατι το ίδιο γίνεται και σε άλλα σχολεία!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΑ τα Λύκεια της Βέροιας ετοίμασαν σε τσάντες τα βιβλία των μαθητών. Δηλαδή τι το αξιοπερίεργο έχει η είδηση και πρέπει να αναφερθεί ως κοινοτοπία το 3ο; Μήπως να βγει και μία ανακοίνωση ότι τα παράθυρα του και οι πρίζες του λειτουργούν κανονικά;...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ορεξάτοι μου ήρθαν απ τις διακοπές οι καθηγητές..μου μυριζει εκδρομή την ,μεθεπομενη βδομαδα..πολύ δουλεια έπεσε! Παιδια με το μαλακό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑΤΙ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΣΑΚΟΥΛΑ ? ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΑΚΟΙ ?ΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΕ ΔΥΟ ΔΟΣΕΙΣ ...
    ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΣΤΑ ΦΡΟΝΤΗΣΤΗΡΙΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ...ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΙΔΙΑ...
    ΕΚΔΡΟΜΗ...ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ.. ΑΡΓΙΑ..ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ...ΑΡΓΙΑ..ΚΑΤΑΛΗΨΗ...ΑΠΕΡΓΙΑ... ΩΠ ΠΕΡΑΣε και αυτη η σχολικη χρονια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΕ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΟΔΗΓΗΣΕ Η ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΚΑΙ Η ΒΙΑΣΥΝΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΊΟΥ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΑΣΜΟΥ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ.
    ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΟΛΛΑΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ: «Ουδείς μωρότερος των ιατρών, αν δεν υπήρχαν οι διδάσκαλοι»

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ