Quantcast

http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (5/8 - 11/8)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα
Ο μήνας των διακοπών, ο Αύγουστος 2019, είναι εδώ! Και έρχεται πανέτοιμος για Έρωτα και Ευτυχία! Ένας ανάλαφρος, ξεκούραστος και ανανεωτικός μήνας για όλα τα ζώδια. O Αύγουστος έρχεται για να τηρήσει την φήμη του δίνοντας τα περιθώρια για να μπορέσουμε να περάσουμε
πραγματικά καλά. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα σε στενή σχέση με τον Ερμή και τον Άρη στο ίδιο ζωδιακό χώρο, δίνει περιθώρια προβολής σε ατομικό επίπεδο, ενώ, στην διεθνή πολιτική σκηνή, θα παρατηρηθεί πολεμική ρητορική ανάμεσα σε γνωστά αντίπαλα στρατεύματα.

♈ Κριός

Γενικά

Διανύουμε το πιο όμορφο και τυχερό διάστημα του καλοκαιριού και αυτή την εβδομάδα φίλε μου Κριέ είσαι γεμάτος δράση, ερωτισμό, κέφι, ενώ δέχεσαι ευκαιρίες που σε βοηθούν όχι μόνο να περάσεις καλά αλλά και να αξιοποιήσεις τον παράγοντα της τύχης. Ο Ήλιος και η Αφροδίτη από το Λέοντα σε τρίγωνο με τον Δία, αποτελούν μία όαση στις δυσκολίες που έχεις περάσει και σου δίνουν την δική σου τυχερή στιγμή για να περάσεις μοναδικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είναι η καλύτερη εβδομάδα της χρονιάς για την αισθηματική σου ζωή φίλε μου Κριέ! Πες ναι σε νέες γνωριμίες, φλερτ, ερωτική διασκέδαση και σίγουρα μην μείνεις μέσα! Αν είσαι ελεύθερος, είναι βέβαιο ότι τώρα θα παιχτούν όμορφες στιγμές στην αισθηματική σου ζωή και θα ξεφύγεις από την μοναξιά. Αν είσαι σε σχέση απολαμβάνεις το καλοκαίρι σου με το ταίρι σου σχεδιάζοντας το μέλλον σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι φανερό ότι αυτή την εβδομάδα δεν σε απασχολεί η επαγγελματική σου ζωή, αφήνεις στην άκρη τις υποχρεώσεις σου και οι ρυθμοί σου χαλαρώνουν. Δεν παύει όμως να υπάρχουν ευκαιρίες συμφωνιών / επαφών αλλά και ενδιαφέρουσες ιδέες. Στα οικονομικά στέκεσαι τυχερός.

♉ Ταύρος

Γενικά

Η νέα εβδομάδα σε βοηθά να φορτίσεις τις μπαταρίες σου, να νιώσεις όμορφα με εσένα, να ανακτήσεις τα ψυχικά σου αποθέματα και να έρθεις πιο κοντά στους οικείους σου και στα πρόσωπα που αγαπάς. Αγαπημένε μου Ταύρε νιώθεις πιο δυνατός και με περισσότερη ελπίδα ότι θα τα καταφέρεις. Ο Ήλιος και η Αφροδίτη από το Λέοντα σε τρίγωνο με τον Δία δίνουν ευκαιρίες οικονομικές ή ακόμα και μία επένδυση που την σκεφτόσουν καιρό!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αισθηματική σου ζωή μπαίνει τώρα σε μία πιο σταθερή πορεία και νιώθεις περισσότερη οικειότητα και ζεστασιά στο ταίρι σου, ενώ βελτιώνεται και η σεξουαλική σας ζωή. Αν είσαι χωρίς σχέση οι μέρες αυτές σε βοηθούν να κατασταλάξεις σε αυτό που θες πραγματικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αποφασίζεις τώρα τις κινήσεις που σκοπεύεις να κάνεις στα επαγγελματικά σου, οι οποίες θα σε στηρίξουν και στον οικονομικό τομέα. Η Εβδομάδα είναι ιδανική για οικονομικές διευθετήσεις.

♊ Δίδυμος

Γενικά

Εβδομάδα αισιοδοξίας, ευκαιριών, μετακίνησης αλλά και γνωριμιών είναι για σένα αγαπητέ μου Δίδυμε. Μάλλον οι βαλίτσες είναι έτοιμες και έχεις αρχίσει να σεργιανίζεις, απολαμβάνοντας τα προνόμια της τύχης, αλλά και του Δία που τουλάχιστον αυτή την εβδομάδα θα είναι ιδιαίτερα γενναιόδωρος μαζί σου! Πες ναι σε έναν νέο άνθρωπο που τώρα μπαίνει στη ζωή σου σε μία νέα ιδέα, ή νέα πρόταση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο Ήλιος και η Αφροδίτη από το Λέοντα σε τρίγωνο με τον Δία δεν θα σε αφήσουν αυτή την εβδομάδα να νιώσεις μοναξιά. Η αισιοδοξία, το κέφι, ο ερωτισμός θα είναι το τρίπτυχο που θα σε βοηθήσει να περάσεις τις πιο αξέχαστες ερωτικές στιγμές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Παρόλο που δεν θα είσαι δοσμένος σε θέματα εργασιακά, η εβδομάδα είναι ιδανική για δικτύωση, επαφή, γνωριμίες που μπορούν να συντελέσουν στην άνοδο και εξέλιξή σου! Τα οικονομικά συνεχίζουν να είναι κάπως στενεμένα.

♋ Καρκίνος

Γενικά

Μία χαρούμενη και τυχερή εβδομάδα ανοίγεται μπροστά σου Καρκίνε μου και εσύ μπορείς να βρεθείς ωφελημένος στα οικονομικά σου αλλά να ηρεμήσεις και ψυχολογικά από τα άγχη και το στρες της περασμένης περιόδου. Οι αποφάσεις που θα πάρεις τώρα, θα είναι οριστικές με τελική μορφή και θα σε οδηγήσουν στα τελικά αποτελέσματα που προσδοκάς. Μία αγορά που θα κάνεις τώρα θα σου δώσει ικανοποίηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Παρόλο που δεν υπάρχουν σπουδαίες και εντυπωσιακές εξελίξεις στα αισθηματικά σου, μπορείς αυτές τις μέρες να αξιολογήσεις καλύτερα την πορεία μίας σχέσης ή γνωριμίας και να έρθεις σε τελικές αποφάσεις που θα σε ικανοποιήσουν. Η αυτοπεποίθησή σου θα σε βοηθήσει να πετύχεις κάθε ερωτικό στόχο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι η ιδανική στιγμή για να σχεδιάσεις νέα επαγγελματικά ξεκινήματα αλλά και για να αρπάξεις νέες ευκαιρίες εργασιακές που θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις όχι μόνο τη ζωή σου αλλά και τα οικονομικά σου!

♌ Λέων

Γενικά

Εβδομάδα τύχης, ευκαιριών, καλοπέρασης και έρωτα ανοίγεται μπροστά σου! Εσύ λάμπεις από γοητεία, ερωτικό μαγνητισμό, ενώ εκεί που δεν το περιμένεις σου ανοίγονται τώρα σημαντικοί νέοι ορίζοντες που ομορφαίνουν τη ζωή σου! Τις ημέρες αυτές μπορείς να αξιοποιήσεις στο έπακρο τον παράγοντα της τύχης και να νιώσεις περισσότερη χαρά και ευδαιμονία από τα δεδομένα γύρω σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο Ήλιος και η Αφροδίτη από το ζώδιο σου, σου χαρίζουν λάμψη και ερωτικό μαγνητισμό. Το τρίγωνό τους με τον Δία, ανοίγει σπουδαίες ευκαιρίες για να μπορέσεις να περάσεις τις πιο τυχερές στιγμές αυτού του καλοκαιριού στα αισθηματικά! Αφέσου στα παιχνίδια του έρωτα χωρίς ανησυχίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δημοφιλής και περιζήτητος θα σταθείς στα επαγγελματικά σου αυτή την εβδομάδα... Η δημιουργικότητά σου είναι το «ατού» για να έχεις σημαντική επιτυχία! Τα οικονομικά σου μπαίνουν σε φάση βελτίωσης.

♍ Παρθένος

Γενικά

Ανακτάς τα ψυχικά σου κουράγια αυτή την εβδομάδα φίλε μου Παρθένε και παρόλο που δεν είσαι στους κορυφαία ευνοημένους των ημερών μπορώ να πω ότι θα ξεκουραστείς, θα περάσεις καλά, θα έρθεις κοντά στην οικογένεια, αλλά θα λυθεί και το παζλ κάποιων παρελθοντικών υποθέσεων που αποτελούσαν «βραχνά» στην καρδιά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αισθηματική σου ζωή είναι σε μία φάση στασιμότητας, κρύβεις τα πραγματικά σου αισθήματα, κλείνεσαι στον εαυτό σου και περιμένεις... Οι μέρες όμως που ακολουθούν σε βοηθούν να νιώσεις περισσότερο την αγάπη και το πώς θα μπορέσεις να την προσεγγίσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορεί να νιώθεις κούραση από τα επαγγελματικά όμως φίλε μου Παρθένε είσαι σε ένα τούνελ στο οποίο όμως έχει αρχίσει να φαίνεται το φως. Ήδη από αυτή την εβδομάδα παρουσιάζονται κάποιες ευκαιρίες, έχεις κάποια νέα που σου δίνουν χαρά για μία επαγγελματική υπόθεση. Στα οικονομικά είσαι σε πιο πλεονεκτική θέση

♎ Ζυγός

Γενικά

Εβδομάδα μετακινήσεων, επαφών, γνωριμιών και δικτύωσης ανοίγεται μπροστά σου Ζυγέ μου. Ανακτάς το κέφι και την σπιρτάδα σου, έχεις επικοινωνίες που σε ικανοποιούν, δέχεσαι και τις προτάσεις από το περιβάλλον σου και είσαι σε εγρήγορση. Ο Ήλιος, η Αφροδίτη αλλά και ο Ερμής (από το τέλος βδομάδας) στο ζώδιο του Λέοντα, σε φέρνουν σε επαφή με φίλους, είσαι όλο επαφές ενώ οι εκπλήξεις δεν λείπουν...

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αισθηματική σου ζωή μπαίνει σε μία πολύ καλή πορεία ενώ ευνοείσαι για μία νέα γνωριμία που θα προκύψει σε ένα ταξίδι! Οι προτάσεις και οι συζητήσεις στα αισθηματικά θα σε κάνουν να λάμψεις από ικανοποίηση και ευτυχία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Συζήτησε για κάποια επαγγελματικά θέματα που είναι να προκύψουν αργότερα και μίλησε για τις ιδέες σου θα βρεθείς κερδισμένος. Δέχεσαι στήριξη από κοινωνικά περιβάλλοντα για ζητήματα της εργασίας σου! Στα οικονομικά δεν υπάρχουν σπουδαίες μεταβολές.

♏ Σκορπιός

Γενικά

Ενώ όλοι ετοιμάζουν βαλίτσες για διακοπές εσύ θέτεις στόχους και αφοσιώνεσαι σε θέματα επαγγελματικά και οικονομικά, όμως έχεις επιτυχία φίλε μου Σκορπιέ. Οι μέρες που ανοίγονται μπροστά σου σε φέρουν ένα βήμα πιο κοντά σε αυτό που θέλεις πολύ να επιτύχεις. Μία νέα επαγγελματική προοπτική ανοίγεται μπροστά σου, η ο ποία θα σου φέρει και σημαντικά οφέλη!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έχεις βάλει γινάτι να πετύχεις έναν ερωτικό σου στόχο και πεισμώνεις, επιμένεις δεν το βάζεις κάτω αλλά δίνεις όλο σου το «είναι» για να γίνει το δικό σου! Προσοχή όμως στους εγωισμούς και στα πάθη που μπορεί να έχουν το κόστος τους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάνεις σημαντικά βήματα για την επαγγελματική επέκταση και πρόοδο σου και η εβδομάδα είναι ιδιαίτερα εποικοδομητική για να πετύχεις σε θέματα εργασιακά αλλά και οικονομικά!

♐ Τοξότης

Γενικά

Εβδομάδα χαράς, διασκέδασης, μετακίνησης και νέων εμπειριών ξεκινά για σένα φίλε μου Τοξότη! Ο Ήλιος, η Αφροδίτη και ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα, σε προτρέπουν να μετακινηθείς, να εκφραστείς, να κάνεις νέες γνωριμίες, να διευρύνεις τις γνώσεις σου και να αλλάξεις θεώρηση των καταστάσεων γύρω σου! Ο Δίας σου χαρίζει απλόχερα τα δώρα του και σε βοηθά να αρπάξεις την τύχη η οποία είναι αρκετά γενναιόδωρη μαζί σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Επιτέλους χαμόγελα, θετικές σκέψεις και ωραίες στιγμές στα αισθηματικά σου! Ο Ήλιος και η Αφροδίτη σχηματίζουν τρίγωνο με τον Δία, κάνοντας ιδιαίτερα τις ημέρες 7-8 Αυγούστου, όπου η αισθηματική σου ζωή μπαίνει στο καλύτερο της στάδιο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Παρόλο που το διάστημα είναι περισσότερο ψυχαγωγικό, εσένα σου δίνεται η ευκαιρία να διευρύνεις γνωριμίες και να αναζητήσεις τις ευκαιρίες εκείνες που λίγο αργότερα θα μπορέσουν να σταθούν το σκαλοπάτι για την επαγγελματική σου πρόοδο. Τα οικονομικά για την ώρα είναι ζορισμένα.

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Ξεκουράζεσαι αυτή την εβδομάδα φίλε μου Αιγόκερε και φεύγουν από το κεφάλι σου οι έννοιες και οι προβληματισμοί που δεν σε άφηναν να ηρεμήσεις το περασμένο διάστημα. Η ψυχολογική σου διάθεση βελτιώνεται, λύνεις κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες αλλά και κάνεις έναν εσωτερικό απολογισμό που σε βοηθά να ανασυγκροτηθείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο ερωτισμός σου χτυπά κόκκινο αυτές τις μέρες και δεν λείπει το πάθος αλλά και η ερωτική δραστηριότητα. Το παρελθόν εξακολουθεί όμως να στέκεται αγκάθι στο λαιμό σου και είναι πολύ πιθανό να σου εκδηλώνονται κάποιες ανασφάλειες, κάποιοι φόβοι ή ανησυχίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα σε βοηθά να κλείσεις εκκρεμότητες, να βρεθείς ευνοημένος μέσα από επαγγελματικές και οικονομικές συμφωνίες και να ησυχάσεις από εμπόδια του παρελθόντος. Νιώθεις ανακούφιση γιατί εκτελείς και ολοκληρώνεις κάτι που θεωρούσες δύσκολο στους πρακτικούς τομείς της ζωής σου!

♒ Υδροχόος

Γενικά

Εβδομάδα ψυχαγωγίας, απόλαυσης, διασκέδασης και ανεμελιάς ξεκινά για σένα Υδροχόε μου. Στην πορεία των ημερών που ακολουθούν, θα καταφέρεις να βρεθείς κερδισμένος μέσα από νέες γνωριμίες, επαφές, φιλίες ενώ και η αισθηματική σου ζωή μπαίνει σε ένα πολύ καλό στάδιο! Είναι η στιγμή που μπορείς να χαλαρώσεις και να περάσεις καλά, χωρίς να σκέφτεσαι το πριν ή το μετά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο Ήλιος και η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα προσφέρουν ανανέωση στην αισθηματική σου ζωή και βελτιώνουν την συντροφικότητα στη ζωή σου! Τα τρίγωνα που σχηματίζουν με το Δία, φανερώνουν ότι οι μέρες που ακολουθούν εκπληρώνουν στόχους και προσδοκίες από τον τομέα των αισθηματικών σου! Όχι, δεν θα κάτσεις φρόνιμα αυτό το καλοκαίρι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά σου μπορώ να πω ότι είναι με αστάθεια και δεν φαίνεται να αλλάζουν σπουδαία πράγματα για τις ημέρες που ακολουθούν. Στα επαγγελματικά σου ηρεμείς από τις συνεχόμενες εντάσεις και αλλαγές, όμως δέχεσαι σημαντικές προτάσεις που πρέπει να αξιολογήσεις με προσοχή!

♓ Ιχθύς

Γενικά

Η εβδομάδα που ακολουθεί σε βοηθά να βάλεις τη ζωή σου σε μία σειρά, να βρεθείς κερδισμένος σε υποθέσεις εργασιακές και να δεχθείς αυτή την ώθηση που είναι απαραίτητα για να πετύχεις στα μεγαλεπήβολα σχέδια σου! Χαλαρώνεις, ηρεμείς, βλέπεις πιο ελπιδοφόρα το μέλλον και τις προοπτικές που τώρα ανοίγονται.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δεν υπάρχουν σπουδαίες εξελίξεις στην αισθηματική σου ζωή αυτή την εβδομάδα γιατί το ζητούμενό σου είναι να μπορέσεις να βάλεις την καθημερινότητά σου και πάλι σε ένα ρυθμό. Οι επικοινωνίες, οι προτάσεις, οι ειδήσεις δεν λείπουν ωστόσο από τα αισθηματικά νέα της εβδομάδας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δεν υπάρχουν σπουδαίες εξελίξεις στην αισθηματική σου ζωή αυτή την εβδομάδα γιατί το ζητούμενό σου είναι να μπορέσεις να βάλεις την καθημερινότητά σου και πάλι σε ένα ρυθμό. Οι επικοινωνίες, οι προτάσεις, οι ειδήσεις δεν λείπουν ωστόσο από τα αισθηματικά νέα της εβδομάδας.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ