Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Παρανάλωμα του πυρός το λεωφορείο στην Εγνατία έξω από τη Βέροια - Ασφαλείς όλοι οι επιβάτες

Δείτε βίντεο από το σημείο
Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια των επιβατών και του οδηγού λεωφορείου που τυλίχθηκε στις φλόγες εν κινήσει, στην Εγνατία Οδό λίγο έξω από τη Βέροια. Συγκεκριμένα, όπως μεταδώσαμε και νωρίτερα, ήταν λίγο μετά τις 8 το απόγευμα της Τετάρτης 7/8, όταν στο λεωφορείο που
κινούνταν με κατεύθυνση προς Κοζάνη, ξέσπασε φωτιά στο πίσω μέρος οχήματος, την ώρα που βρισκόταν μέσα στη μεγάλη σήραγγα Σ10 του Βερμίου, λίγο πριν τα διόδια Πολυμύλου. Στο σημείο έσπευσε αμέσως η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βέροιας με δύο οχήματα, για την κατάσβεση της φωτιάς. 

Η κυκλοφορία στο σημείο διακόπηκε για αρκετή ώρα, μέχρι την πλήρη κατάσβεση της φωτιάς, με αποτέλεσμα να σχηματιστεί μεγάλη ουρά, ενώ οι επιβάτες μεταφέρθηκαν άμεσα και με ασφάλεια με λεωφορείο της εταιρείας. Πριν από λίγη ώρα άνοιξε η μία λωρίδα κυκλοφορίας, με την κίνηση των αυτοκινήτων να γίνεται με προσοχή. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του kozanimedia.gr και του kozanilife.gr, το λεωφορείο ήταν τουριστικό και μετέφερε 50 επιβάτες, από από beach bar της Χαλκιδικής προς την Κοζάνη. Ο οδηγός του λεωφορείου δείχνοντας ψυχραιμία κατάφερε να βγάλει το όχημα από το τούνελ, να το ακινητοποιήσει στην άκρη της Εγνατίας και να κατεβάσει με ασφάλεια όλους τους επιβάτες, χωρίς να κινδυνέψει κάποιος από αυτούς. Δείτε βίντεο από το σημείο:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ