Quantcast

http://picasion.com/

Στην Παναγία Σουμελά ο Παυλόπουλος

Στην Ιερά Μονή Παναγίας Σουμελά στην Καστανιά Ημαθίας θα μεταβεί τη Πέμπτη 15 Αυγούστου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος προκειμένου να παραστεί στις εκδηλώσεις εορτασμού της Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Αν και δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα το πρόγραμμα,
σύμφωνα με πληροφορίες του veriotis.gr, ο ΠτΔ θα φτάσει στην Καστανιά περίπου στις 10 το πρωί στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο χώρο του Ιερού Προσκυνήματος. Στην συνέχεια θα παραστεί στην Θεία Λειτουργία, καθώς και στην Λιτάνευση της Αγίας Εικόνας Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνου, ενώ η αποχώρηση θα γίνει περίπου στις 1 το μεσημέρι μέσω του Αερολιμένα της Θεσσαλονίκης. Στο πλευρό του Προκόπη Παυλόπουλου αναμένεται να παραστούν και αρκετοί υπουργοί της κυβέρνησης, βουλευτές, περιφερειάρχες, δήμαρχοι και εκπρόσωποι των αστυνομικών και στρατιωτικών δυνάμεων.

2 σχόλια:

  1. δεν λέγεται αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τό μετωνόμασαν οἱ (ρόζ, πράσινοι καί γαλάζιοι) ἐαμοβούλγαροι συνθετονομασῖτες._

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ