Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Λειτουργία και Χειροθεσία Αναγνωστών στην Αλεξάνδρεια

Το Σάββατο 17 Αυγούστου το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, λειτούργησε και κήρυξε το θείο λόγο στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξανδρείας, ενώπιον της Ιεράς Εικόνας της «Παναγίας του Όρους των Ελαιών» από
το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων. Ο Σεβασμιώτατος για ακόμη μία φορά εξέφρασε την ευγνωμοσύνη και τις θερμότατες ευχαριστίες του προς τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ. κ. Θεόφιλο, με την άδεια και την ευλογία του οποίου μεταφέρθηκε η Ιερά Εικόνα της «Παναγίας του Όρους των Ελαιών», ενόψει της Πανηγύρεως του Ιερού Ναού, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε και τον Ιεροδιάκονο π. Δημήτριο Μπίζα, ο οποίος και την συνόδευσε.
Στο τέλος ο Σεβασμιώτατος χειροθέτησε σε Αναγνώστες τέσσερις ιερόπαιδες της ενορίας που διακονούν το ιερό Βήμα, τους Παναγιώτη Λαμπρόπουλο, Παπαδόπουλο Γεώργιο, Αθανασιάδη Κωνσταντίνο και Πετρόπουλου Αλέξανδρο. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας στην αίθουσα του Επισκοπείου επισκέφθηκε την έκθεση παραδοσιακής φορεσιάς και κοσμήματος της κ. Όλγας Σβώλου, στα πλαίσια των εκδηλώσεων που διοργανώνει η ενορία με αφορμή τις εορταστικές ημέρες του Δεκαπενταυγούστου. Δείτε φωτογραφίες:



























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ