Quantcast

http://picasion.com/

Με συνεχόμενο ωράριο την παραμονή του Δεκαπενταύγουστου το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»

Τετάρτη 14/8 08:00-18:00
Το Πάσχα του καλοκαιριού, ο ελληνικός Δεκαπενταύγουστος έφτασε και το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» είναι έτοιμο να μας εξυπηρετήσει με όλα τα απαραίτητα για την ημέρα εκείνη. Εξαιρετικά κρεατοσκευάσματα, όλα έτοιμα με μεράκι και αγάπη, σεφταλιές, κοντοσούβλια χοιρινά και κότας, σουβλάκια, μπιφτέκια, λουκάνικα, μπριζόλες, πανσέτες, μπριζολίνια μαριναρισμένα για σχάρες... πολυτελείας αλλά και ντόπια αρνιά και προβατίνες για να το γιορτάσουμε παραδοσιακά!
Θα βρείτε επίσης και μεγάλη ποικιλία από καπνιστά κρέατα, παραγωγής τους, ιδανική πρόταση για μεζέ, για να συνοδεύσετε το τσιπουράκι σας, το κρασί ή τη μπύρα σας μέχρι να φτάσουν τα κρέατα από το μαγκάλι στο τραπέζι. Στο κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» θα βρείτε και μια σειρά από σάλτσες και ιδιαίτερες μουστάρδες και μυρωδικά για να συνοδεύσουν το ψητό κρέας.

Τετάρτη 14/8 με συνεχές ωράριο 08:00 - 18:00
Κάντε τις παραγγελίες και τα ψώνια σας για το Δεκαπενταύγουστο. Περάστε από το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» στην οδό Λεωνίδου 2 (Κεντρικής) και προμηθευτείτε τα κρέατα που επιθυμείτε. Είστε της τελευταίας στιγμής; Το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» για να μπορέσει να εξυπηρετήσει και τους τελευταίους εκδρομείς του Δεκαπενταύγουστου, την παραμονή, Τετάρτη 14 Αυγούστου 2019 θα παραμείνει ανοιχτά με συνεχόμενο ωράριο, από τις 8 το πρωί έως και τις 6 το απόγευμα. Καλή Παναγιά!
Κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»
Θα το βρείτε στην οδό Λεωνίδου 2, Κεντρικής
Στο τηλέφωνο 2331061683
Και στο internet με ένα ΚΛΙΚ στο eilikrineia.gr
Και στο facebook ΕΔΩ















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ