Quantcast

http://picasion.com/

Αρχιερατικό συλλείτουργο και εγκώμια της Υπεραγίας Θεοτόκου στο Σέλι

Την Παρασκευή 16 Αυγούστου το πρωί στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Σελίου τελέστηκε πανηγυρικό αρχιερατικό συλλείτουργο. Χοροστάτησε στον Όρθρο, προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας και κήρυξε τον θείο λόγο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, ενώ έλαβαν μέρος οι Σεβασμιώτατοι ΜητροπολίτεςΤρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος και ο οικείος Ιεράρχης Σεβ. Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας κλήρος και λαός έψαλλαν τα εγκώμια προς την Υπεραγία Θεοτόκο, ενώ στο τέλος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας κ. Παντελεήμων ευχαρίστησε τους Αγίους Αρχιερείς για την συμμετοχή τους στους εορτασμούς για την Παναγία μας. Δείτε φωτογραφίες:











1 σχόλιο:

  1. Δυστυχώς δεν πιάνουν οι ευχές και οι δοξολογίες. Στο ΣΈΛΙ τρέχουν στα δικαστηρια τους συγγενείς τους για μισή πιθαμή κατσάβραχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ