Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συνέλευση πληγέντων από τη θεομηνία στο Μακροχώρι

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Μακροχωρίου Βαλάντης Κεχαΐδης, καλεί όσους επλήγησαν από τη θεομηνία της 10ης Ιουλίου, της κακοκαιρίας και χαλαζόπτωσης των προηγούμενων ημερών, σε συγκέντρωση την Παρασκευή 26 Ιουλίου, με σκοπό το
συντονισμό για τη λήψη αποφάσεων. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, «Η κοινότητα του Μακροχωρίου με πρωτοβουλία της καλεί όλους εκείνους που επλήγησαν από την θεομηνία - χαλάζι να δώσουν το παρών στο Παλαιό Δημαρχείο του Μακροχωρίου την Παρασκευή 26 Ιουλίου και ώρα 19:00 με σκοπό να προγραμματίσουν συντονισμένα τις επόμενες κινήσεις τους. Καλεσμένοι της συνάντησης θα είναι ο Υφυπουργός (φορολογικής πολιτικής) Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο βουλευτής Αναστάσιος Μπαρτζώκας, ο βουλευτής Λάζαρος Τσαβδαρίδης, η βουλευτής Καρασαρλίδου Ευφροσύνη, ο Δήμαρχος Βέροιας Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης, καθώς και οι Αγροτικοί Σύλλογοι Ημαθίας και Βέροιας. Μην λείψει κανείς!!!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ