Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δείτε τις νέες προσφορές του κρεοπωλείου «Φάρμα Κουτσιώφτη»

Δοκιμάστε το DRY AGE!
Στο κρεοπωλείο «Φάρμα Κουτσιώφτη» θα βρείτε εκλεκτά premium προϊόντα όπως το μοναδικό μοσχαρίσιο κρέας «Άρωμα Ω3», αλλά και το μοσχαρίσιο κρέας ξηρής ωρίμανσης (DRY AGE). Δεν σταματούν όμως και οι μεγάλες προσφορές προς ικανοποίηση κι ευχαρίστηση του καταναλωτικού κοινού! Για αυτή την εβδομάδα το κρεοπωλείο «Φάρμα Κουτσιώφτη» σας προσφέρει:

-Βόειο κιμά παραγωγής μας 6,99€/kg
-Κοτόπουλο 2,90€/kg
-Λουκάνικο ανάμικτο 4,80€/kg
-Κιμά ανάμικτο 5,99€/kg


Επίσης, μην ξεχνάτε τη «Ζεστή γωνιά» του κρεοπωλείου «Φάρμα Κουτσιώφτη» όπου θα βρείτε καθημερινά μια ποικιλία μαγειρευτών φαγητών με τα πιο αγνά ελληνικά προϊόντα σε πολύ προσιτές και συμφέρουσες τιμές!

Δοκιμάστε Σουτζουκάκια με 3€ η μερίδα

Και γι΄αυτούς που αναζητούν το κάτι παραπάνω για το τραπέζι τους εκτός από το μοσχαρίσιο κρέας «Άρωμα Ω3» που θα βρείτε αποκλειστικά στο κρεοπωλείο μας ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ 123, σας προτείνουμε το μοσχαρίσιο κρέας ξηρής ωρίμανσης (DRY AGE).

Τι είναι το DRY AGE…

Η ξηρή ωρίμανση είναι η διαδικασία με την οποία μεγάλα κομμάτια κρέατος σιτεύονται περισσότερο από τον απαραίτητο χρόνο πριν καθαριστούν και κοπούν ως steaks. Αυτή η διαδικασία δεν βοηθάει μόνο το κρέας να αποκτήσει πιο βαθιά γεύση αλλά και να το κάνει πολύ πιο τρυφερό σε σύγκριση με το νωπό κρέας που πωλείται στο κρεοπωλείο. Ο ελάχιστος χρόνος που απαιτείται για να σημειωθεί διαφορά σε ένα aged κομμάτι, είναι οι τρεις εβδομάδες (21 ημέρες) ενώ για να υπάρξει αξιοσημείωτη διαφορά χρειάζονται 4 με 5 εβδομάδες (28 έως 35 ημέρες). Οι λίγοι υδατάνθρακες που έχει το κρέας μετατρέπονται σε σάκχαρα κι έτσι το κρέας γίνεται γλυκύτερο. Διασπώνται οι συνδετικοί ιστοί γύρω από τις πρωτεΐνες και κάνουν το κρέας τρυφερότερο.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ