Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Έφυγε» ο γιατρός Κωνσταντίνος Σαλιάγκας

Θλίψη στη Βέροια
Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 69 ετών, ο Κωνσταντίνος Σαλιάγκας, με καταγωγή από την Βέροια. Ο εκλιπών ταξίδεψε για την «Γειτονιά των Αγγέλων», βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια και τα αγαπημένα του πρόσωπα. Διετέλεσε Διευθυντής της χειρουργικής κλινικής του
Μαμάτσειου νοσοκομείου Κοζάνης, για 5 χρόνια, την περίοδο 2006-2011. Η κηδεία του θα γίνει στον Ιερό Ναό του Αγίου Αντωνίου Βεροίας, σήμερα Δευτέρα 22 Ιουλίου και ώρα 11:00 το πρωί. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. 

Ανακοίνωση του ΣΟΦΨΥ

Το Δ.Σ. του ΣΟΦΨΥ Ημαθίας εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του εκλιπόντος Κωνσταντίνου Σαλιάγκα, μέλους - φίλου του Συλλόγου. Καλό ταξίδι αγαπημένε μας Κώστα. Επίσης, ευχαριστεί την οικ. του Γεωργίου Σαλιάγκα για την προσφορά ποσού 50 €, αντί στεφάνου, στη μνήμη του πολυαγαπημένου τους Κώστα Σαλιάγκα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ