Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σε κακά χάλια ο δρόμος για το Ξηρολίβαδο

Ο δύσκολος χειμώνας άφησε τα σημάδια του στην άσφαλτο
Η διαδρομή για το ορεινό χωριό Ξηρολίβαδο είναι μια ομολογουμένως μαγευτική διαδρομή, που όμως μπορεί και να σου μείνει αξέχαστη, όχι μόνο από τη θέα που μπορεί να σου κόψει την ανάσα αλλά και από τις λακκούβες που μπορεί να σου κόψουν τη φόρα! Η διαδρομή προς και από το Ξηρολίβαδο κρύβει αρκετά επικίνδυνα σημεία, είτε στην άκρη του δρόμου είτε στη μέση, όπου η άσφαλτος έχει υποχωρήσει δημιουργώντας βαθιές λακκούβες. Η υγρασία, οι έντονες βροχοπτώσεις, το χιόνι και οι ρίψεις αλατιού το χειμώνα, διάβρωσαν την άσφαλτο σε αρκετά σημεία. Τώρα όμως που το καλοκαίρι οι επισκέπτες του όμορφου αυτού χωριού πολλαπλασιάζονται, όπως και στα περισσότερα ορεινά χωριά του δήμου, χρειάζεται άμεση επέμβαση της τεχνικής υπηρεσίας για αποκατάσταση των φθορών και οι οδηγοί πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς ο παραμικρός ελιγμός σε τόσο στενό δρόμο μπορεί να προκαλέσει κάποιο ατύχημα.






 

2 σχόλια:

  1. Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΟΔΌΣΤΡΩΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΘΕΙ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ. ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΚΑΨΕΙ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΤΙΣ ΒΛΑΒΕΣ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ "ΜΠΑΛΩΘΕΙ" ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΔΡΟΜΟΥ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ Η ΣΑΦΑΛΤΟΣ ΑΠΟ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι γιατί μέσα στην Βέροια οι δρόμοι νομίζετε ειναι καλύτεροι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ