Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Λαχειοφόρο για τον Γιάννη Αβραμίδη ξεκίνησε ο ΟΚΑ Βικέλας Βέροιας

«Όλοι μαζί για τον Γιάννη»
Έμπρακτη προσπάθεια οικονομικής ενίσχυσης για τη στήριξη του Γιάννη Αβραμίδη ξεκινάει από σήμερα, από το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Α/Γ στην Πάτρα -και με τη στήριξη της Ομοσπονδίας- ΟΚΑ Βικέλας Βέροιας. Σύσσωμος ο σύλλογος, οι συναθλητές και συναθλήτριες του 17χρονου αθλητή (που στις αρχές Μαΐου τραυματίστηκε σοβαρά στο ΔΑΚ Μακροχωρίου, όταν κατά τη διάρκεια προπόνησης στο Άλμα επί κοντώ έπεσε με το κεφάλι και χτύπησε στο σίδερο αντιστήριξης της βάσης του πήχη στο στρώμα), ενεργοποιήθηκαν για να στηρίξουν οικονομική την προσπάθεια αποκατάστασης του Γιάννη, ο οποίος, έπειτα από μια σκληρή μάχη στην εντατική, βρίσκεται σήμερα σε κέντρο αποκατάστασης στη Θεσσαλονίκη.
Ο Σύλλογος ΟΚΑ Βικέλας Βέροιας ξεκινάει τη διάθεση λαχείων 2€ και 5€, αρχής γενομένης από αυτό το Σαββατοκύριακο, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Α/Γ στην Πάτρα. Όπως ανακοίνωσε και η Πρωταθλήτρια Σοφία Υφαντίδου και μια εκ των πρωτοστατών της προσπάθειας:
«Αγαπάμε τον Γιάννη μας,γιατί είναι ένας από εμάς. Τον αγαπάμε και μόλις ξεκίνησε η έμπρακτη προσπάθεια… Σε αυτή την προσπάθεια λοιπόν σας θέλω όλους μαζί… Ξεκινάει λοιπόν η διανομή αυτών των λαχείων… (υπάρχουν των 2€ και των 5€..)
Η εκκίνηση θα γίνει αυτό το Σ/Κ από το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Α/Γ στην Πάτρα.. Εκεί όπου με την στήριξη της Ομοσπονδίας μας θα προσπαθήσουμε να “διώξουμε” από τα χέρια μας έναν μεγάλο όγκο αυτών των μαγικών χαρτιών… Ελπίζω πως με την επιστροφή μας να χρειαστεί να τυπώσουμε πολλά πολλά ακόμα…και το νιώθω..θα γίνει..
Όσοι λοιπόν από εσάς επιθυμείτε να γίνεται αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια που κάνουμε για τον Γιάννη μας,δεν έχετε παρά να μου στείλετε μήνυμα στο messenger ή να επικοινωνήσετε μαζί μου από Δευτέρα στο τηλέφωνο 6945226789 ή με τον προπονητή του Γιάννη κ.Κυριάκο Μηνά στο 6977464665..
Παρακαλώ όχι άσκοπα τηλεφωνήματα ή μηνύματα..
Για όσους βρίσκονται εντός του Νομού Ημαθίας ύστερα από συνεννόηση μεταξύ μας,θα έρθουμε στον χώρο σας εμείς για να σας τα προμηθεύσουμε…
Για τους υπόλοιπους που βρίσκονται εκτός,θέληση να υπάρχει και θα βρεθεί η λύση…
Θα βοηθούσε και η κοινοποίηση της συγκεκριμένης ανάρτησης ώστε να την δει περισσότερος κόσμος..
Πάμε λοιπόν…
Και όπως είναι το “μότο” αυτής της προσπάθειας:
<< ΟΛΟΙ ΜΑΖΊ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ>>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ