Quantcast

http://picasion.com/

Τετ-α-τετ Βοργιαζίδη και Αρβανιτάκη

Με μεγάλη επιτυχία και με την συμμετοχή χιλιάδων πολιτών της Βέροιας πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 22 Ιουνίου η συναυλία της Ελευθερίας Αρβανιτάκη και του Γιάννη Κότσιρα στη Βέροια. Οι δύο καλλιτέχνες ένωσαν τις φωνές τους και παρουσίασαν στο κοινό της Ημαθίας μια
εξαιρετική μουσική εκδήλωση, η οποία καταχειροκροτήθηκε και απέσπασε πολλά εγκωμιαστικά σχόλια. Λίγη ώρα μετά το τέλος της συναυλίας, ο δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης, μαζί με τον πρόεδρο της ΚΕΠΑ Λεωνίδα Ακριβόπουλο και την υπεύθυνη προγραμματισμού Νανά Καραγιαννίδου, επισκέφθηκαν τα καμαρίνια και έδωσαν τα συγχαρητήριά τους στους δύο ερμηνευτές. Μάλιστα, η Ελευθερία Αρβανιτάκη τους ευχαρίστησε προσωπικά για την άψογη φιλοξενία και τόνισε με ιδιαίτερη έμφαση πως η Βέροια είναι μια από τις ομορφότερες πόλεις της Βορείου Ελλάδος.



2 σχόλια:

  1. Που πήγαν τα σχόλια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί συνεχώς θα πρέπει να προβάλλεται το ίδιο άτομο από την ΚΕΠΑ ; η επιχείρηση δεν έχει Διευθυντή , εργαζόμενους ; Εμείς βλέπουμε τον διευθυντή πάντα εκεί με τη φωτογραφική Μηχανή να κάνει και το φωτογράφο, οι εργαζόμενοι να μαζεύουν τα καθίσματα ακόμη και τα σκουπίδια των θεατών μέχρι αργά, μετά τις συναυλίες. Σταματήστε τη "σπέκουλα" προκαλείτε , κάποιοι λιώνουν στην κυριολεξία για να βγουν αυτές οι παραγωγές .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ