Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ανακαλύψτε τα υπέροχα πακέτα Βάπτισης Papillon σε πολύ οικονομικές τιμές!

Για μια ονειρεμένη βάπτιση!
Η Βάπτιση έχει μια έννοια πολυσήμαντη και ιδιαίτερη, που κατέχει ύψιστη θέση στην εταιρία PapillonKids. Στόχος μας είναι να κάνουμε τη βάπτιση του παιδιού σας μια ονειρεμένη στιγμή που θα θυμάστε για πάντα! Δημιουργούμε πακέτα οικονομικά και ολοκληρωμένα
για να σας καλύπτουν χωρίς άγχος σε όλη την διάρκεια του μυστηρίου. Κάθε στοιχείο που ολοκληρώνει τα πακέτα βάπτισης που σας παρουσιάζουμε, είναι μελετημένο με αφοσίωση και ξεχωριστά για την κάθε επιλογή. Η λαμπάδα δεν αποτελεί μόνο ένα διακοσμητικό στοιχείο για μας, δημιουργείται με αγάπη από Ελληνικά χέρια και προϊόντα, συμβολίζει το φως του Χριστού και μαρτυρά την δόξα και την αγάπη που δεχόμαστε από το Θεό. Το μωρό παίρνει το φως του Χριστού από αυτήν, και το μεταδίδει στην διάρκεια της ζωής του στους άλλους ανθρώπους γύρω του. Τα βαπτιστικά ρουχαλάκια που φοριούνται στο νεοφώτιστο, συμβολίζουν την αγνότητα, το φως και την ομορφιά του κυρίου μας Ιησού Χριστού. 

Για το λόγο αυτό αφιερώνουμε πολύ χρόνο στην επιλογή και στην ποιότητα τους, έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της βαπτίσεως με μοναδικές και ιδιαίτερες νότες χαράς για το παιδί. Έτσι η νέα συλλογή χειροποίητων βαφτιστικών ρούχων, είναι κατασκευασμένη από αγνά υλικά όπως βαμβάκι, λινό, μετάξι, μουσελίνα ή ακόμα και τζην και έρχεται για να σας εκπλήξει με την άψογη ραφή, τα σχέδια και την ποιότητά της. Και πάνω απ’ όλα, με προσιτές τιμές για την ξεχωριστή αυτή ημέρα του παιδιού σας. Τα λαδόπανα είναι κατασκευασμένα από 100% βαμβάκι, με μεγάλη ποικιλία σε σχέδια για κάθε προσδοκία.

Μπορείτε να δείτε online ολόκληρη τη συλλογή μας από:

✔️Βαπτιστικά Σετ - Πακέτα Βάπτισης
✔️Μαρτυρικά Βάπτισης
✔️Ευχολόγια
✔️Βαπτιστικά Φορέματα

✔️Βαπτιστικά Κοστούμια
✔️Βαπτιστικά Παπούτσια (Αγόρι)
✔️Βαπτιστικά Παπούτσια (Κορίτσι)
✔️Βαπτιστικά Λαδόπανα (Αγόρι)
✔️Βαπτιστικά Λαδόπανα (Κορίτσι)

Το κατάστημα Βάπτισης Papillon σε Βέροια (Κάππου 5) και Κατερίνη (Κύπρου 5) όπως και το ηλεκτρονικό κατάστημα Παιδικά ρούχα - Βαπτιστικά Papillonkids.gr είναι δίπλα σας για να δημιουργήσετε το βαπτιστικό πακέτο των ονείρων σας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook και στο Instagram










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ