Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Άμεση ανανέωση με Διοξειδιοθεραπεία στο Ιατρείο της Αλίνας Κουπίδου

Απίστευτα αποτελέσματα!
Μια από τις πρωτοποριακές θεραπείες που εφαρμόζονται στο Ιατρείο της Αλίνας Κουπίδου είναι η Διοξειδιοθεραπεία, που ενδείκνυται για αποτελεσματική αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, τοπική λιπόλυση, σύσφιξη, ενυδάτωση και λείανση του Δέρματος.

Επίσης προσφέρει οφθαλμοφανή αποτελέσματα σε ανόρθωση γλουτών και στήθους, καταπολέμηση ραγάδων, αντιγήρανση προσώπου και σώματος. Εντυπωσιακή είναι η καταπολέμηση του πόνου που επιτυγχάνει σε μέση, αυχένα, πόδια, χέρια, ώμους κ.α. Η Διοξειδιοθεραπεία είναι ιδανική για την πρόληψη αλλά και τη θεραπεία της τριχόπτωσης.

Η Διοξειδιοθεραπεία - Καρμποξυθεραπεία, εκμεταλλεύεται μια φυσιολογική διαδικασία του οργανισμού, την ανταλλαγή του Διοξειδίου με Οξυγόνο από την αιμοσφαιρίνη. Με την έγχυση Διοξειδίου έχουμε αύξηση της αιμάτωσης και της οξυγόνωσης των ιστών, βελτίωση του μεταβολισμού των κυττάρων με απομάκρυνση των τοξινών και αναδόμηση του ευεργετικού κολλαγόνου.

Είναι εξαιρετική θεραπεία για την φυσική Ανανέωση του Προσώπου, του Λαιμού και του Ντεκολτέ, για την βελτίωση των Μαύρων Κύκλων και για τις Σακούλες κάτω από τα Μάτια, για την Τριχόπτωση και τις Ραγάδες.

Μπορούμε να την συνδυάσουμε και με όλες τις άλλες θεραπείες της Αισθητικής Ιατρικής, ανάλογα με τα αποτελέσματα που επιθυμούμε σε κάθε περίπτωση.
Για πληροφορίες και ραντεβού μπορείτε να καλέσετε στο 2331125000.

Ιατρος Αναισθησιολογος 
MSc Αισθητικής Ιατρικής & Αισθητικής Θεραπείας 
Universita' degli Studi di Camerino, Italy 
Email: info@alinakoupidou.gr 
Μεγ. Αλεξάνδρου 27, Βέροια 
Καλέστε μας στο 23311 25000











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ