Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σχεδιασμός 20 ταξιδιωτικών εμπειριών στη Βέροια

Ο σχεδιασμός 20 ταξιδιωτικών εμπειριών στη Βέροια περιλαμβάνεται στη δράση Καινοτόμες Ψηφιακές Υπηρεσίες Τουριστικής Προβολής της πόλης της Βέροιας. Η δράση η οποία εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κεντρική Μακεδονία 2014-2020», αφορά στην ολοκληρωμένη τουριστική προβολή του Δήμου Βέροιας και των τοπικών επιχειρήσεων με ψηφιακά μέσα. Ειδικότερα, η δράση περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τις εξής εργασίες:

-Μελέτη προετοιμασίας για το σχεδιασμό των ψηφιακών υπηρεσιών προβολής της πόλης της Βέροιας, στην οποία περιλαμβάνεται ο σχεδιασμός των 20 ταξιδιωτικών εμπειριών του προορισμού, μέσα από τη δημιουργία 20 διαφορετικών ιστοριών.

-Μελέτη προετοιμασίας για το σχεδιασμό των ψηφιακών υπηρεσιών προβολής της πόλης της Βέροιας. Μέσα από την καμπάνια και τις δράσεις ψηφιακού μάρκετινγκ, επιδιώκεται η τοποθέτηση και γνωστοποίηση του Δήμου Βέροιας, ως τουριστικός προορισμός τις 4 εποχές του έτους. Στη μελέτη, προσδιορίζονται και αξιολογούνται τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της περιοχής, ενώ στη συνέχεια εκπονείται σχέδιο μάρκετινγκ και Branding για τον Δήμο Βέροιας. Παράλληλα, διαμορφώνονται προτάσεις για την ανάπτυξη εργαλείων και ποικίλων μέσων προβολής.

-Οδηγός Εφαρμογής City Branding και ταξιδιωτικές εμπειρίες προορισμού: Θα δημιουργηθεί περιεχόμενο με αφήγηση εμπειρίας, φωτογραφική αποτύπωση και παραγωγή βίντεο για τον προορισμό.

-Ψηφιακή πλατφόρμα τουριστικής ενημέρωσης. Θα δημιουργηθεί ψηφιακή σήμανση και ψηφιακή εφαρμογή περιήγησης στην πόλη της Βέροιας, με έμφαση στον θρησκευτικό τουρισμό, στο πλαίσιο των οποίων θα αναπτυχθούν 7 θεματικές, τουριστικές διαδρομές για την περιήγηση στα αξιοθέατα και τους τουριστικούς πόρους της πόλης της Βέροιας, προσβάσιμες μέσω εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα. Η σήμανση θα περιλαμβάνει πινακίδα με τον τίτλο, φωτογραφία και σύντομη περιγραφή του σημείου η οποία θα περιέχει, γραφικό στοιχείο QR CODE και beacon για προβολή περαιτέρω πληροφοριών και υλικού τεκμηρίωσης σε συσκευές κινητών τηλεφώνων και tablet των επισκεπτών.

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ