Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Σοκ» στην Αλεξάνδρεια: Πίτμπουλ επιτέθηκε και τραυμάτισε γυναίκα

Επίθεση από Πίτμπουλ δέχτηκε περίπου στις 8 το απόγευμα της Τρίτης 30 Απριλίου μια γυναίκα, η οποία έκανε βόλτα με το σκυλί της στην οδό Βετσοπούλου. Το πιτμπουλ, καφέ και λευκού χρώματος, επιτέθηκε στο θύμα προκαλώντας της τραύματα στο χέρι. Το περιστατικό συνέβη μπροστά στην τράπεζα
Πειραιώς και για καλή τύχη της γυναίκας, ένας άντρας που βρισκόταν στο ATM της τράπεζας, έτρεξε να της βοηθήσει και κατάφερε να διώξει το επιτιθέμενο σκυλί. Η άτυχη γυναίκα σε κατάσταση «σοκ» πήγε στο Κέντρο Υγείας και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο της Βέροιας για τις πρώτες βοήθειες.
Η ίδια μέσω του alexandreia-gidas.gr θέλει να ευχαριστήσει τον άντρα που της βοήθησε και εφιστά την προσοχή των πολιτών για να μην συμβεί ανάλογο περιστατικό στο μέλλον. Το συμβάν δηλώθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αλεξάνδρειας.

2 σχόλια:

  1. μήνυση στον ιδιοκτητη για έλλειψη μετρων και αποζημίωση στο θυμα. ισως μονο ετσι βαλουν μυαλο ολοι αυτοι με τετοια σκυλια αλλα και ολοι οι αλλοι με τα οπλα, μπαρουτια-πυρομαχικα- σαΐτες και αλλες ανοησιες που ακουμε καθε τοσο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καμμία ανακοίνωση πανηγυρισμού από τα σωματεία των δήθεν ''φιλόζωων'' βγήκε;...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ