Quantcast

http://picasion.com/

Στη Βέροια για την εκδήλωση του ΚΙΝΑΛ ο Σκανδαλίδης: «Σαν τον παλιό καλό καιρό...»

Κεντρική πολιτική εκδήλωση πραγματοποίησε το Κίνημα Αλλαγής Ημαθίας στο ξενοδοχείο Αιγές στη Βέροια. Κεντρικοί ομιλητές ήταν ο Βουλευτής και πρώην Υπουργός Κώστας Σκανδαλίδης και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστος Παπαστεργίου. Στην
εκδήλωση παραβρέθηκαν τέσσερις υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΚΙΝΑΛ, Άσπα Γοσποδίνη, Υπατία Κωνσταντινίδου, Βάσω Μώραλη και Ευθύμιος Φωτεινός, οι οποίοι πήραν το λόγο για μια σύντομη τοποθέτηση, οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΙΝΑΛ στην Ημαθία, Μπάμπης Γκιόνογλου, Νίκος Μπρουσκέλης, Θεόδωρος Παπακωνσταντίνου και Τηλέμαχος Χατζηαθανασίου, στελέχη του κόμματος και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι. Την εκδήλωση συντόνιζε ο γραμματέας της Ν.Ε. Κώστας Ασλάνογλου.
«Ετοιμάζουμε το πολιτικό μας σπίτι, όχι το ισχυρό ΠΑΣΟΚ του παρελθόντος, που είναι στην καρδιά και την ψυχή μας, αλλά το ισχυρό ΚΙΝΑΛ του παρόντος και του μέλλοντος», είπε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο Χρήστος Παπαστεργίου. Εξαπέλυσε πυρά κατά του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα, κατηγορώντας τον για ανυπαρξία έργου και εκμετάλλευσης της Περιφέρειας για απώτερους στόχους στην κεντρική πολιτική σκηνή, ενώ στο τέλος παρουσίασε τους 8 υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους με το συνδυασμό του «Πράξεις για τη Μακεδονία». 
«Σαν τον παλιό καλό καιρό» ήταν η φράση με την οποία ξεκίνησε την ομιλία του ο Κώστας Σκανδαλίδης, αναπολώντας τους καιρούς που ερχόμενος στη Βέροια έβρισκε όπως είπε, φλογερούς αγωνιστές που έδιναν υπόσταση στα οράματα και τις ιδέες του ΠΑΣΟΚ. Αναφέρθηκε στα κύματα που πέρασε η παράταξη, που σήμερα κατηγορείται, ενώ είναι αυτή που έδωσε στην Ελλάδα υπόσταση και στους Έλληνες ευημερία. «Ο δρόμος για αυτή την παράταξη δεν έχει θάνατο, έχει αναγέννηση. Θα αναγεννηθεί», σχολίασε. 

Δείτε φωτογραφίες:































































3 σχόλια:

  1. «Σαν τον παλιό καλό καιρό» ήταν η φράση με την οποία ξεκίνησε την ομιλία του ο Κώστας Σκανδαλίδης.
    Ποιο παλιό καιρό ρε Κώστα ; όλοι όσοι ήταν εκεί είναι συνταξιούχοι, (μην κοιτάς που βάλατε μπροστά κάποια τέκνα υποψήφιων για μόστρα). Αυτό είναι το ΠΑΣΟΚ του παλιού καιρού ; για ξανά δες τις φωτογραφίες ;
    Όσο για το «Ο δρόμος για αυτή την παράταξη δεν έχει θάνατο, έχει αναγέννηση. Θα αναγεννηθεί», κοίτα γύρω σου και πες μας με ποιους θα γίνει η αναγέννηση ; με ποιο πολιτικό συνταξιοδοτικό ταμείο θα αναγεννηθείτε ; εγώ δεν ξέρω να γίνονται γεννήσεις με συνταξιούχους πολιτικά- ιδεολογικά, αν ξέρετε εσείς κανένα τρόπο κάντε το . Πάντως ο σοφός λαός λέει ότι "χωρίς θάνατο ζωή δεν υπάρχει" δηλ. αν δεν πεθαίναμε δεν θα υπήρχε λόγος γεννήσεων και αναγέννησης. Αλλά αυτά για εσάς είναι λόγια, πως να θέλετε το θάνατο ; ποιος "ετοιμοθάνατος" τον θέλει και με τι θα ασχολείται μετά ; βλέπεις η αναγέννηση θέλει νέους .
    και εσείς από φρεσκάδα πολιτική άλλο τίποτα.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κίνημα Αλλαγής ΑΦΜ. Τώρα μάλιστα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΑ ΔΑΝΙΚΑ ΘΑ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ