Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σε Πυροσβεστική και Διαβατό ο Μαρκούλης

Ο προεκλογικός αγώνας για τον συνδυασμό «Προτεραιότητα στον Πολίτη» συνεχίστηκε το απόγευμα την Τρίτη 15 Μαΐου στη Βέροια, στη Βέροια και τον Διαβατό. Ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας Αντώνης Μαρκούλης, συνοδευόμενος από υποψηφίους συμβούλους του συνδυασμού του, το πρωί
επισκέφθηκαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βέροιας, όπου τους υποδέχθηκε ο Διοικητής, αντιπύραρχος Νικόλαος Μπαλαμούτης και το απόγευμα επισκέφθηκαν τον Διαβατό, όπου τους υποδέχθηκε ένα πολυπληθές κοινό. Αναλυτικά οι δυο επισκέψεις του Αντώνη Μαρκούλη:


Επίσκεψη του Αντώνη Μαρκούλη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Βέροιας

Την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βέροιας επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας Αντώνης Μαρκούλης. Τον επικεφαλής της παράταξης «Προτεραιότητα στον Πολίτη» και ομάδα υποψηφίων συμβούλων του συνδυασμού υποδέχθηκαν ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Αντιπύραρχος, Νίκος Παλαμούτης και άλλα μέλη του προσωπικού της Υπηρεσίας. Ακολούθησε εκτεταμένη συζήτηση, διάρκειας περίπου δύο ωρών. Συγκεκριμένα, τέθηκαν επί τάπητος προβλήματα που αντιμετωπίζει η Υπηρεσία, εκφράστηκαν αιτήματα και διατυπώθηκαν προτάσεις. Το πρόβλημα της σηματοδότησης στην οδό Στρατού, η λειτουργία και η στελέχωση του Πυροσβεστικού Σταθμού στη Βεργίνα και στα Ριζώματα, το πρόβλημα με τα εγκαταλειμμένα ακίνητα που παρουσιάζουν υπερβλάστηση (επικίνδυνη ιδίως τους καλοκαιρινούς μήνες) ήταν κάποια από τα ζητήματα που συζητήθηκαν. Ο Αντώνης Μαρκούλης από την πλευρά του δήλωσε ότι η δική του Δημοτική Αρχή θα επιδιώξει, στο πλαίσιο της υλικής αρμοδιότητας του Δήμου, την εξεύρεση και υλοποίηση των καλύτερων δυνατών λύσεων στα προβλήματα που τέθηκαν στη συζήτηση.

Μήνυμα νίκης του Αντώνη Μαρκούλη από τον Διαβατό

Με έναν μεστό, εμπνευσμένο λόγο στο Διαβατό, που συνάρπασε το πολυπληθές ακροατήριο συνέχισε την περιοδεία του στις Κοινότητες του Δήμου Βέροιας ο υποψήφιος Δήμαρχος Αντώνης Μαρκούλης. Το απόγευμα της Τρίτης, συνοδευόμενος από ομάδα υποψηφίων συμβούλων του συνδυασμού «Προτεραιότητα στον Πολίτη», ο Αντώνης Μαρκούλης έγινε δεκτός με ενθουσιασμό στο Διαβατό, για να αφήσει πλούσια παρακαταθήκη ελπίδας στον τόπο. Απαρίθμησε μία σειρά ζητημάτων που απασχολούν την τοπική κοινωνία (αποχετευτικό δίκτυο, ύδρευση, αδέσποτα, καθαριότητα, κατάσταση παιδικών χαρών, επαρχιακό και αγροτικό οδικό δίκτυο, αθλητικές εγκαταστάσεις κ.α.). Κατέθεσε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης, ως επί το πλείστον χρηματοδοτούμενο από ευρωπαϊκά προγράμματα, το οποίο θα υπηρετεί τις ανάγκες των πολλών, στην κατεύθυνση της ανάπτυξης της περιφέρειας. Στηλίτευσε την επιλογή της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής να εξαντλεί την άσκηση πολιτικής σε κοινωνικές εκδηλώσεις, αφήνοντας τον τόπο στην τύχη του. Ο Αντώνης Μαρκούλης υποσχέθηκε ότι θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για ισχυρά Συμβούλια Κοινοτήτων και κατέληξε ζητώντας τη στήριξη των πολιτών στον συνδυασμό «Προτεραιότητα στον Πολίτη». Στη συνέχεια, επισκέφθηκε την Κουλούρα όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους της περιοχής. Η περιοδεία ολοκληρώθηκε με την επίσκεψη στον οικισμό των Ρομά, οι οποίοι εξέθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στον Αντώνη Μαρκούλη, ο οποίος έδωσε υπόσχεση για νέα επαφή μαζί τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ