Quantcast

http://picasion.com/

«Ραβασάκια» για εφορευτική επιτροπή μοιράζονται από το πρωί σε όλη τη Βέροια!

Στη «μάχη» των εκλογών η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. - 2.500 κλήσεις σε 3 μέρες!
Παρατηρήσατε μια πιο έντονη αστυνομική παρουσία σήμερα στη γειτονιά σας; Εντοπίσατε άντρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. με χαρτιά στα χέρια να ψάχνουν διευθύνσεις και να χτυπούν κουδούνια; Όχι, μην αγχώνεστε και μην
ετοιμάζεστε για δηλώσεις στα βεροιώτικα site... η γειτονιά σας δεν «υπέθαλπε» κάποιον καταζητούμενο εγκληματία. Απλά οι Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Βέροιας, πέρα από τις καθημερινές, ολοήμερες περιπολίες που πραγματοποιούν στις γειτονιές της πόλης, αυτές τις μέρες έχουν επιστρατευθεί να μοιράζουν και τα «ραβασάκια» του Πρωτοδικείου προς τους τυχερούς που επιλέχθηκαν για μέλη εφορευτικής επιτροπής.
Σύμφωνα με μια πρώτη πληροφόρηση, η αποστολή των αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. είναι να μοιράσουν μέσα σε 3 ημέρες περίπου 2.500 κλήσεις! Οπότε αν δείτε έναν στην πόρτα σας, μην τρομάζετε, δε σας ψάχνει ο Εισαγγελέας, αλλά το Πρωτοδικείο!

Κακά τα ψέμματα, με τόσες κάλπες (4 στο σύνολο) που θα στηθούν την Κυριακή 26 Μαΐου για τις Ευρωεκλογές, Περιφερειακές, Δημοτικές και Κοινοτικές Εκλογές, το έργο των δικαστικών αντιπροσώπων θα είναι πολύ δύσκολο, γι' αυτό και το Υπουργείο Εσωτερικών ετοιμάζει μια «στρατιά» από μέλη εφορευτικής επιτροπής για να στελεχώσουν τα εκλογικά τμήματα. 

Σημειώνεται πως η άσκηση των καθηκόντων του μέλους εφορευτικής επιτροπής, είναι υποχρεωτική και σε περίπτωση που δεν εμφανιστεί, ο αντιπρόσωπος της δικαστικής αρχής μπορεί να διατάξει την βίαιη προσαγωγή του μέλους της εφορευτικής επιτροπής στο εκλογικό τμήμα, από την Αστυνομία. Οπότε, μην κρύβεστε, καλύτερα να έρθει η Αστυνομία στο σπίτι να σας επιδώσει την κλήση, παρά να έρθει την Κυριακή για να σας... μαζέψει!

7 σχόλια:

  1. Να μην πατισει κανεις. Το τζαμπα παιθανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ηρθαν κ σε εμενα, τους ειπα οτι δεν ειμαι πρόθυμος να συμετασχω.ουτα θα πατισω το ποδι μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να βάλουν τους δημόσιους υπαλλήλους που πληρώνονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αλλοι τσαλακωνουν το 1500αρικο κι αλλοι χανουν το μεροκαματο ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ.ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στο βωμό της γραφειοκρατειας θυσιαζεται η ασφάλεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα πάω για ψάρεμα.Ετσι και αλλιώς ότι θελουν βγαζουν.Ο, της σιγκιουλαρ λοτζικ αυτοκτόνησε τυχαίο δε νομίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ