Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Beverly Hills: Μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο trailer!

Μπράντον, Μπρέντα, Κέλι, Ντόνα, Ντέιβιντ, Στιβ και Άντρια επιστρέφουν!
Το πρώτο επίσημο trailer από την «επιστροφή» της θρυλικής νεανικής σειράς των 90's «Beverly Hills 90210» είναι έτοιμο και ήδη έχει τρελάνει όλο τον πλανήτη! Τους γεννημένους δηλαδή από το βαριά 1970 και άντε μέχρι το
1980κάτι. Στο βίντεο βλέπουμε όλους πρωταγωνιστές -πλην του Ντύλαν, κατά κόσμον Luke Perry που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή- στα 40φεύγα τους, ολίγον πιο ώριμοι, ολίγον πιο αλλαγμένοι, ολίγον πιο πλούσιου, να ξεκινούν την μέρα τους στο Beverly Hills του σήμερα.
Ο Τζέισον Πρίστλεϊ (Μπράντον), η Σάνεν Ντόχερτι (Μπρέντα), η Τζένι Γκαρθ (Κέλι), η Τόρι Σπέλινγκ (Ντόνα), ο Μπράιαν Όστιν Γκριν (Ντέιβιντ), ο Ίαν Ζίρινγκ (Στιβ) και η Γκάμπριελ Καρτέρις (Άντρια), έχουν μόλις ξυπνήσει στα πολυτελή σπίτια τους, με την πασίγνωστη μελωδία που έντυνε τους τίτλους αρχής της σειράς, να ξεπηδάει μέσα από τους ήχους της καθημερινότητάς τους και να τους κάνει να χαμογελούν.

Η νέα σειρά, ένα reboot επί της ουσίας κατά την ορολογία της σύγχρονης εποχής, θα αποτελείται από έξι επεισόδια και θα προβληθεί αυτή τη φορά από το δίκτυο Fox, αρχής γενομένης από τις 7 Αυγούστου. Ωστόσο, μυστήριο καλύπτει το σενάριο της σειράς, αν δηλαδή θα δούμε μια συνέχεια της ιστορίας, ή τους ανθρώπους πίσω από τους χαρακτήρες της σειράς, ενώ όλοι αναμένουν να δουν το πως θα χειριστούν οι σεναριογράφοι τον αιφνίδιο θάνατο του Ντίλαν από εγκεφαλικό τον περασμένο Μάρτιο. Δείτε το trailer:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ