Quantcast

http://picasion.com/

Παρολίγον τραγωδία στο Φράγμα - Κινδύνεψε να πνιγεί 19χρονος πρόσφυγας

Τον έσωσε υπάλληλος security
Παρολίγον τραγωδία την Παρασκευή στο Φράγμα του Αλιάκμονα στη Βέροια, με νεαρό άντρα που κόντεψε να πνιγεί έπειτα από πτώση του στο νερό. Πιο συγκεκριμένα, ή
ταν γύρω στις 3 το μεσημέρι, όταν 19χρονος άντρας, πρόσφυγας που φιλοξενείται στο κέντρο προσφύγων της Αγίας Βαρβάρας, έπεσε στη λίμνη του Αλιάκμονα, αδυνατώντας στη συνέχεια να βγει από το νερό, παρά τις έντονες προσπάθειες που κατέβαλε. 
Τις εκκλήσεις του νεαρού για βοήθεια άκουσε η υπάλληλος της εταιρείας security Ντία Καραφέντζου που βρισκόταν σε μικρή απόσταση από το περιστατικό και χωρίς δεύτερη σκέψη, κατάφερε, έπειτα από μεγάλη προσπάθεια, λόγω της δυσπροσιμότητας του σημείου, να τον ανασύρει και να του παράσχει τις πρώτες βοήθειες, σώζοντάς του τη ζωή. 
«Ήταν μια δύσκολη επιχείρηση διάσωσης αλλά το χειρότερο ήταν ότι άκουσα πολλά σχόλια ότι ήταν πρόσφυγας. Για μένα ήταν μόνο ένα παιδί που πνιγόταν μέσα στη λίμνη. Όποιος και να ήταν στην θέση μου πιστεύω ότι το ίδιο θα έκανε», ανέφερε η κ. Καραφέντζου σε επικοινωνία της με τον Σύνδεσμο Φυλάκων - Ιδιωτών Φυλάκων Ασφάλειας.

6 σχόλια:

  1. Ο ελληναρας που βασιζεται στους αλβανους για μα δουλευουν στα χωραφια του, στις ρωσσιδες για να σκορπαει αυτα που βγαζει στα χωραφια του, στις γεωργιανες για να προσεχει τους αρρωστους γονεις του, λεει οτι "ειναι προσφυγας, αστον να πνιγει". Αυτοι ειμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εὐτυχῶς πού σώθηκε ὁ ἄνθρωπος καί εὖγε στήν διασώστρια.
    Παρατηρῶ πώς μερικοί, ἀπό τόν μισελληνισμό καί τήν διαστροφική κακία τους, ἦσαν ἱκανοί ἂν τυχόν συνέβαινε δυστύχημα (πνιγόταν δηλαδή ὁ λαθρομετανάστης) νά κατηγορήσουν τήν Ἑλλάδα καί τούς Ἕλληνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια στην security Ντία Καραφέντζου . Έσωσε έναν άνθρωπο κάτι που οι περισσότεροι από εμάς μπορεί να μην το κάνουμε ποτέ στη ζωή μας. Ξέρετε πόσα χρήματα παίρνει η κυρία αυτή για τη δουλειά αυτή ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΩΡΑΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ....ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΙΣΘΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ