Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Eπισκέψεις Μαρκούλη σε Λυκογιάννη, Νέα Νικομήδεια και Αστυνομικές Υπηρεσίες

Ο προεκλογικός αγώνας για τον συνδυασμό «Προτεραιότητα στον Πολίτη» συνεχίστηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Λυκογιάννη και στη Νέα Νικομήδεια. Ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας Αντώνης Μαρκούλης και οι υποψήφιοι σύμβουλοι του συνδυασμού που τον συνόδευαν, μοίρασαν φυλλάδια με τη σύνοψη του προγράμματος του συνδυασμού και συνομίλησαν με κατοίκους. Ειδικότερα, στη Ν. Νικομήδεια, ο Αντώνης Μαρκούλης αναφέρθηκε στο δημοκρατικό παρελθόν του χωριού, στον Μίμη Παπαϊωάννου αλλά και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Κοινότητα. Ο εγκαταλειμμένος νεολιθικός οικισμός, το επίσης εγκαταλειμμένο πολιτιστικό κέντρο, το άθλιο οδικό δίκτυο και η ανυπαρξία αποχετευτικού δικτύου συνθέτουν μία εικόνα εγκατάλειψης, την ευθύνη για την οποία ο Αντώνης Μαρκούλης επέρριψε στην αδιαφορία και ανικανότητα της σημερινής Δημοτικής Αρχής. Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Προτεραιότητα στον Πολίτη» τόνισε την αναγκαιότητα για μία νέα, απαρτιζόμενη από ικανά στελέχη, Δημοτική Αρχή, η οποία θα δημιουργήσει προϋποθέσεις ανάπτυξης, ανανέωσης και προόδου για τον τόπο.
Επίσκεψη του Αντώνη Μαρκούλη στις Αστυνομικές Αρχές

Την Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας στη Βέροια, το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης στους Γεωργιανούς και την Αστυνομική Ακαδημία (Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Βόρειας Ελλάδος) στην περιοχή του Πανοράματος, επισκέφθηκε το πρωί της Δευτέρας ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας Αντώνης Μαρκούλης, με ομάδα υποψηφίων συμβούλων του συνδυασμού «Προτεραιότητα στον Πολίτη». Στο πλαίσιο αυτών των επισκέψεων, δόθηκε η ευκαιρία σε όλα τα μέρη να θέσουν ζητήματα που είναι ανάγκη αντιμετωπιστούν με τη συνδρομή της επόμενης Δημοτικής Αρχής. Τόσο ο Αστυνομικός Διευθυντής, Χρήστος Σιμούλης, όσο και ο Διοικητής της Σχολής, Διονύσιος Κούγκας, και η Διοικήτρια του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης, Παναγιώτα Καρρά, έλαβαν διαβεβαιώσεις από τον Αντώνη Μαρκούλη ότι θα τον βρουν σύμμαχο στην κάλυψη όσων αναγκών προκύψουν, κυρίως σε θέματα υποδομών και εξοπλισμού.





2 σχόλια:

  1. Αντώνη τα΄μαθες τα νέα; πολλοί συνδιασμοί ανά την Ελλάδα δεν δέχονται τη στήριξη από το Σύριζα. Εσύ είσαι έξυπνο παιδί, πώς την πάτησες έτσι. Το εκπληκτικό είναι ότι οι περισσότεροι εξ΄ αυτών είναι κάτω από τα Τέμπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάποιοι τον παρασύρουν χρόνια τώρα σταθερά σε λάθη . Λογικά θα είναι άνθρωποι του στενού του πολιτικού περιβάλλοντος. Να δούμε πότε θα το καταλάβει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ