Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ένα ρεύμα κυκλοφορίας μέχρι αύριο στην Π.Ε. στο ύψος του 66

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν σήμερα και αύριο στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Βέροιας, στο ύψος του 66, κατά τη διάρκεια έκτακτων εργασιών ασφαλτόστρωσης. Η αστυνομία σε ανακοίνωσή της ενημερώνει για την εναλλάξ κυκλοφορία των οχημάτων στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσ/
νίκης-Βέροιας (Ε.Ο.4), στο ύψος της γέφυρας Περιφερειακής Τάφρου (Τ66), από 07:00΄ έως τη δύση του ήλιου. Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των ανωτέρω εργασιών θα υπάρχει εργοταξιακή σήμανση, τα δε μέτρα ασφάλειας που θα εφαρμόζονται, θα είναι βασισμένα στις Προδιαγραφές και Οδηγίες Σήμανσης Εκτελούμενων Έργων των Οδηγιών Μελετών Οδικών Έργων (ΟΜΟΕ – ΣΕΕΟ). Μετά το πέρας των εργασιών, ο δρόμος θα αποδίδεται πλήρως στην κυκλοφορία, με παράλληλη τοποθέτηση πληροφοριακών πινακίδων για κίνηση σε δρόμο χωρίς διαγράμμιση. Η εγκεκριμένη σήμανση θα τοποθετείται με μέριμνα και υπό την επίβλεψη της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ