Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Σκόπια κατέβηκαν για Ανάσταση και Πάσχα στη Μακεδονία

Ουρές χιλιομέτρων στα Ελληνοσκοπιανά σύνορα
Αυτή ήταν η εικόνα το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής στο συνοριακό σημείο διέλευσης προς τους Ευζώνους. Ουρές αυτοκινήτων περίμεναν επί ώρες να περάσουν στην Ελλάδα λόγω των διακοπών του Πάσχα. Η κατάσταση ομαλοποιήθηκε το απόγευμα
της Μεγάλης Παρασκευής. Όπως αναμεταδίδει το Βαλκανικό Περισκόπιο, σύμφωνα με ενημέρωση των συνοριακών υπηρεσιών, τα αυτοκίνητα περίμεναν κατά μέσο όρο 20 λεπτά στην ουρά ενώ ήταν ανοικτές όλες οι θυρίδες για την είσοδο στην Ελλάδα.

Περίπου 7 χιλιάδες πολίτες μέχρι τις 12 το μεσημέρι πέρασαν τα σύνορα και όλοι έλαβαν τη νέα σφραγίδα των συνοριακών υπηρεσιών στα διαβατήρια «Δημοκρατία Βόρειας Μακεδονίας» καθώς και τα αυτοκίνητα με την ένδειξη Βόρεια Μακεδονία (NMK).

Η κατάσταση, ωστόσο, δεν ήταν διαφορετική από τη συνοριακή διάβαση της Δοϊράνης, όπου στα οχήματα με προορισμό την Ελλάδα υπήρχε μια καθυστέρηση από 10 έως 15 λεπτά.

3 σχόλια:

  1. ΡΕ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΙΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τόσα χρόνια ἐρχόντουσαν - ἡ μόνη διαφορά εἶναι ὅτι μέχρι πρό τινος δέν ἀνεγνώριζε ἡ ἑλληνική* κυβέρνησι τήν ἐπικίνδυνη καί παρανοϊκή πλαστογραφία / πλαστοπροσωπία τους ὡς πρός τό ὄνομα κράτους καί τήν γλῶσσα/ἐθνικότητα._

    * Ἑλληνική τρόπος τοῦ λέγειν, διότι μόνον προδόται ὀνομάζουν τά βουλγαρο-Σκόπια «Βόρειο Μακεδονία»._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαύρα-αφορολόγητα λεφτουδακια να αφήνουν σε όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες,εστιάτορες,ξενοδόχους,ιδιοκτήτες ενοικιαζομένων σπιτιών,κτλ,κτλ...
    Και εντάξει μωρε,πάμε να κάνουμε και καμια πατριωτική διαδήλωση για το όνομα,
    Λίγο αργότερα όμως,πρέπει πρώτα να πάω να κάνω την φορολογική δήλωση,όπου δηλώνω 5 χιλιάρικα το χρόνο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ