Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η Βέροια, η ΔΗΜΑΡ και ο Τσίπρας

Η επιστροφή της ΔΗΜΑΡ μετά από 9 χρόνια στο... σπίτι του ΣΥΡΙΖΑ
Έντονο άρωμα Βέροιας είχε η Σαββατιάτικη συνάντηση κορυφής μεταξύ των δύο κομμάτων στη Βουλή. Ο Βεροιώτης Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος, μαζί με τον επίσης Βεροιώτη, Γραμματέα

της Κεντρικής Επιτροπής Στέργιο Καλπάκη βρέθηκαν με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, επισημοποιώντας την συνεργασία των δύο κομμάτων. Στην συνάντηση συμμετείχαν ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, ο Υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης και το μέλος της Κ.Ε. της ΔΗΜΑΡ Δημήτρης Χατζησωκράτης.
Από σήμερα ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ πορεύονται μαζί, κρατώντας ωστόσο την πολιτική και οργανωτική αυτονομία τους. 


Θεοχαρόπουλος: «Κοιτάμε μπροστά»


Την επισημοποίηση της συμπόρευσης του ΣΥΡΙΖΑ με την ΔΗΜΑΡ πιστοποίησε και με τις δηλώσεις του ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησής του με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. «ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ αποφασίσαμε να συμπορευτούμε σε προγραμματική βάση με όρους πολιτικής και οργανωτικής αυτονομίας», ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Κοιτάμε μπροστά, με όρους μέλλοντος και όχι παρελθόντος. Μας ενώνει η ανάγκη κοινών απαντήσεων στις νέες προκλήσεις για την Ελλάδα και την Ευρώπη, παραμερίζοντας υπαρκτές διαφορές μας». «Η προγραμματική διακήρυξη αποτελεί τη βάση της συμφωνίας μας», εξήγησε ο κ. Θεοχαρόπουλος και πρόσθεσε: «Κοινός μας στόχος μια ισχυρή προοδευτική συμμαχία για να ηττηθεί ο εθνικολαϊκισμός και οι συντηρητικές δυνάμεις σε Ευρώπη και Ελλάδα».




Τσίπρας: «Καλωσορίζουμε τη ΔΗΜΑΡ»

«Καλωσορίζουμε τη ΔΗΜΑΡ στο κοινωνικό και πολιτικό μέτωπο των προοδευτικών δυνάμεων. Ενώνουμε δυνάμεις απέναντι στην οπισθοδρόμηση, τον νεοφιλελευθερισμό και την ακροδεξιά. Για την κοινωνική δικαιοσύνη και την ευημερία», έγραψε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο twitter, μετά τη συνάντηση με τον Θανάση Θεοχαρόπουλο.

6 σχόλια:

  1. Με το δεξί ! Μάλλον καλύτερα με τ' αριστερό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα ίδια έλεγε ο Αλέξης και με τον Πάνο, για δες τε τώρα πως είναι μεταξύ τους ; τον έκανε πρωθυπουργό ο Πάνος και στο τέλος με μια δικαιολογία τον ξεφορτώθηκε. Τα ίδια θα γίνουν και με τον Θανάση και όλους όσους έτρεξαν στο δήθεν κάλεσμα της αριστεράς. Σας αρέσει δεν σας αρέσει, έτσι γίνεται με τις εφήμερες και χωρίς κανόνες σχέσεις. Θα τον στηρίξουν και κάποια στιγμή με κάποια πρόφαση θα γίνει ότι και με τους ΑΝΕΛ. Απλή Ελληνική συνταγή .
    "το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού" φαντασθείτε το τρεις εξαμαρτείν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα φάτε καλά και οι δυο σας.
    Όποιος ψήφισε "Πρεσπες" θα έχει την ..."αγάπη" μας, Αλέξη και ας σε ψήφιζα και σε στήριζα μεχρι τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σιγα μην ψηφισες συριζα...

      Διαγραφή
    2. οπως το ακους! με τα 2 χερια. Ή μηπως ο συριζα πηγε απο το 3,5% στην κυβερνηση μονο με τους παλιους ελαχιστους αριστερους που ειχει ολα τα χρονια. σε λιγες εβδομαδες θα το δειξει και η καλπη. περιμενε

      Διαγραφή
  4. Πρώην Γιουγκοσλαβική δημοκρατία της Μακεδονίας δεν την βάφτισε ο ΣΥΡΙΖΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ