Αυτός είναι ο κούκλος επιχειρηματίας που έκλεψε την καρδιά της Ιωάννα Μπέλλα;

Φημολογείται πως είναι ζευγάρι
Νέος έρωτας στην πόλη; Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Real Life» και της δημοσιογράφου Έλενας Λεβέντη, η Ιωάννα Μπέλλα και ο Ντένης Παπαγεωργίου έχουν έρθει τόσο κοντά, που δεν αποκλείεται σύντομα να μιλάμε για το νέο ζευγάρι της
ελληνικής showbiz. Μπορεί και οι δύο να κρύβουν προς το παρόν τι πραγματικά συμβαίνει ανάμεσά τους, όμως είναι γεγονός ότι τον τελευταίο καιρό παραμένουν αχώριστοι. Πρόσφατα, μάλιστα, η Σταρ Ελλάς 2018 γιόρτασε τα γενέθλιά της και πόζαρε στο σπίτι του γνωστού επιχειρηματία, κρατώντας αγκαλιά το σκυλάκι του. 
Το συγκεκριμένα στιγμιότυπο φρόντισε να το αναρτήσει στο Instagram, θέλοντας να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς της φίλους, προσδίδοντας έτσι εμμέσως τη στενή σχέση που έχει αναπτυχθεί ανάμεσά τους.
Όπως διαβάζουμε, η Ιωάννα Μπέλλα και ο Ντένης Παπαγεωργίου πέρασαν μαζί στην Πάρο το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, όπου εθεάθησαν με ένα ακόμα φιλικό ζευγάρι, με το οποίο κάνουν πολλή παρέα το τελευταίο διάστημα. Οι δυο τους δεν είναι ακόμη έτοιμοι να αποκαλύψουν τη σχέση τους, καθώς όπως διαβάζουμε, θέλουν να βεβαιωθούν πρώτα για τα συναισθήματα τους. Θυμίζουμε πως στο παρελθόν διάφορα δημοσιεύματα έκαναν λόγο πως ο επιχειρηματίας ήταν ζευγάρι με την Λίντσεϊ Λόχαν.


1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ