Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (8/4 - 14/4)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα
Ο Ερμής στο ζώδιο του Ιχθύ, σχηματίζει όψη Εξάγωνου με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, στις 7 Απριλίου 2019. Η όψη αυτή, μας κάνει οργανωτικούς, σοφούς, ρεαλιστές, σοβαρότερους και πιο προσγειωμένους. Ο λόγος μας είναι τώρα ουσιαστικός και εύστοχος και η επικοινωνιακή
μας ικανότητα, μας βοηθά να πετύχουμε στόχους. Λόγω της φύσης του Κρόνου, θα έχουμε επίσης την ευκαιρία, να λύσουμε μία και καλη, παρελθοντικά λάθη και εκκρεμότητες!

♈ Κριός

Γενικά

Ετοιμάσου να ζήσεις μία εβδομάδα με σκαμπανεβάσματα και εναλλαγές. Ο Ήλιος από το ζώδιο σου σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο (την Τετάρτη) και με τον Πλούτωνα (το Σάββατο) και αυτό για σένα, αγαπητέ Κριέ, σημαίνει ότι η εβδομάδα σε καλεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον και την πορεία της καριέρας σου! Δεν λείπουν οι οριοθετήσεις αλλά και πιέσεις, που σε κάνουν να αισθάνεσαι ότι κάποιοι στόχοι σου είναι εμποδισμένοι. Υποστήριξη θα λάβεις από δικά σου αγαπημένα πρόσωπα, τα οποία είναι στο πλευρό σου για να σου δείχνουν ανιδιοτελώς την αγάπη τους. Η Κυριακή με το τρίγωνο Ήλιου – Δία είναι η «τυχερή» σου μέρα, όπου θα έχεις ευχάριστες στιγμές ή και μετακινήσεις που θα φέρουν αέρα ανανέωσης στη ζωή σου! Καλή Εβδομάδα Κριέ και... αξιοποίησε τις ευκαιρίες που σου δίνονται!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το μαζί θέλει θυσίες και το χώρια αντοχή, αυτή ακριβώς η φράση σκιαγραφεί την κατάσταση της αισθηματικής σου ζωής! Η εποχή σε προστάζει να αφήσεις πίσω τις εγωιστικές τάσεις και να δείξεις την αγάπη σου άνευ όρων. Μία σχέση / ή γνωριμία δοκιμάζεται και σου δίνει τώρα την ποιότητα και τις προοπτικές της. Σημαντικός όμως είναι και ο δικός σου τρόπος διαχείρισης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δείξε προσοχή στα επαγγελματικά παρασκήνια που στήνονται εις βάρος σου και προσπάθησε να διατηρήσεις μία οργανωμένη και σοβαρή στάση απέναντι στους συνεργάτες σου, για να μην δώσεις αφορμή για σχόλια! Είναι απαραίτητο αυτή την εποχή να οχυρώσεις την καριέρα σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στα οικονομικά σου, αν και υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου.

♉ Ταύρος

Γενικά

Μία κοινωνική, τρυφερή και συντροφική εβδομάδα ξεκινά για το ζώδιο σου! Την Τετάρτη, η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο του Ιχθύ, σου προσφέρει την ικανοποίηση και την εκπλήρωση σε μία βαθύτερη επιθυμία σου. Η κοινωνική σου ζωή είναι σε πολύ θετικά επίπεδα και κάνεις όνειρα και σχέδια στο πλευρό ανθρώπων που σε αγαπούν. Στο τέλος της εβδομάδας το εξάγωνο Αφροδίτης Κρόνου συμβάλει στην σταθεροποίηση των προσωπικών σου σχεδίων. Την Κυριακή, με το τρίγωνο Ήλιου Δία αναπτερώνει την ψυχολογική σου διάθεση, αλλά σε κάνει να είσαι και με «γεμάτο» πορτοφόλι και να αισθάνεσαι περισσότερη σιγουριά και ασφάλεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα όνειρα είναι για τους τολμηρούς και για αυτούς που έχουν το πείσμα και την επιμονή να προσπαθούν για να τα κάνουν πραγματικότητα... Εσύ διαθέτεις Ταύρε μου αυτή την εβδομάδα τόσο την τόλμη, όσο και το πείσμα και την επιμονή στοιχεία που θα σε βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά σε αυτό που τόσο πολύ προσδοκάς για την πορεία της αισθηματικής σου ζωής. Ετοιμάσου για ρομαντζάδες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες, να κλείσεις συμφωνίες που είχαν παγώσει αλλά και να αρχίσεις την προεργασία για όλα αυτά που θέλεις στην πορεία να ξεκινήσεις στα επαγγελματικά σου! Στα οικονομικά, βρίσκεσαι σε ανοδική πορεία!

♊ Δίδυμος

Γενικά

Με όραμα και σχέδιο ξεκινάς τη νέα εβδομάδα και οι φιλοδοξίες σου πραγματικά τονώνονται, απαραίτητη προϋπόθεση όμως είναι να διατηρήσεις και το πνεύμα του ρεαλισμού. Την Τετάρτη. η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο του Ιχθύ. σε παροτρύνει για μεγαλόπνοα σχέδια που αφορούν έναν γάμο, την προοπτική της καριέρας σου, ή έναν σημαντικό στόχο ζωής. Στο τέλος της εβδομάδας, το εξάγωνο Αφροδίτης Κρόνου, σε βοηθά να μπορέσεις να διευθετήσεις κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις, έστω και αν σε αυτό τον τομέα της ζωής σου είσαι αρκετά ζορισμένος αυτό το διάστημα... Το τετράγωνο Ερμή – Δία την Παρασκευή, σε βοηθά να διασκεδάσεις, να το ρίξεις έξω, να γνωρίσεις κόσμο... προσοχή όμως στις υπερβολές. Την Κυριακή με το τρίγωνο Ήλιου Δία σε βοηθά στην ανάπτυξη νέων σχέσεων. Καλή Εβδομάδα Δίδυμε και... βάλε μπροστά τα πλάνα σου δίχως αναβολές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το γοργόν και χάρη έχει... λέει μία παλιά παροιμία που ταιριάζει στα αισθηματικά σου για αυτή την περίοδο... Ο Άρης από το ζώδιο σου σε προτρέπει να αναλάβεις δράση και να φέρεις στη ζωή σου αλλαγές. Η σύνοδος Αφροδίτη – Ποσειδώνα, σε κάνει να ονειροπολείς για το μέλλον μίας σχέσης, ενώ ο Δίας από τον Τοξότη βάζει για τα καλά το χεράκι του για να σε αποκαταστήσει... με πιο ώριμες επιλογές, μπορείς να περιμένεις τα καλύτερα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μεγάλα σχέδια καταστρώνονται αυτή την εβδομάδα για τα επαγγελματικά σου και είσαι πιο δημιουργικός από κάθε άλλη φορά... Σημαντικό όμως είναι να μην μείνεις στην θεωρία αλλά να σκέφτεσαι αν όλα όσα λες είναι εφικτό και μπορούν να εφαρμοστούν! Στα λόγια χτίζουμε παλάτια μην ξεχνάς... Στα οικονομικά σου τα ζορίσματα υπάρχουν – μην γελιόμαστε- όμως θα καταφέρεις να διεκπεραιώσεις κάποιες υποχρεώσεις σου!

♋ Καρκίνος

Γενικά

Οι πιέσεις και οι προβληματισμοί, για θέματα που αφορούν σχέσεις και συνεργασίες σου συνεχίζονται, όμως αυτή την εβδομάδα βλέπεις ότι υπάρχει ελπίδα μέσα στο τούνελ που διασχίζεις τον τελευταίο καιρό, ενώ υπάρχουν ειδήσεις που σου φτιάχνουν σταδιακά το κέφι. Την Τετάρτη, η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο του Ιχθύ, δέχεσαι μία σημαντική πρόταση, ένα μήνυμα, μία εξομολόγηση που σε κάνει να ονειρεύεσαι και πάλι. Στο τέλος της εβδομάδας το εξάγωνο Αφροδίτης Κρόνου σε βοηθά να βρεις την χρυσή τομή προκειμένου να επιλυθούν οι προβληματικές καταστάσεις στην αισθηματική σου ζωή, απαραίτητες όμως είναι και οι θυσίες γιατί ο Ήλιος βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Κρόνο. Ζητήματα που αφορούν την εργασία σου σε βοηθούν να νιώσεις ανακούφιση, ενώ ο παράγοντας της τύχης είναι με το μέρος σου σε βοηθά στην ανάπτυξη και την εξέλιξη των επαγγελματικών σου δραστηριοτήτων. Καλή Εβδομάδα, Καρκίνε μου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Κατά την διάρκεια της νέας εβδομάδας ευνοείσαι στα αισθηματικά σου πολύ περισσότερο εσύ που έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του Καρκίνου. Εσύ θα έχεις μία εξομολόγηση, μία συνάντηση, μία πρόταση ή μία γνωριμία που θα αποτελέσει την δική σου προσωπική στιγμή χαράς. Εσύ που είσαι Καρκίνος του 1ου δεκαημέρου είσαι σε φάση αναμονής εξελίξεων, ενώ εσύ που είσαι Καρκίνος του 3ου δεκαημέρου, προβληματίζεσαι για την πορεία μίας σχέσης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο Δίας από το ζώδιο του Τοξότη, σε βοηθά να αναπτύξεις με τον καλύτερο τρόπο τα επαγγελματικά σου! Οι πιέσεις όμως από τις συνεργασίες σου δεν λείπουν... Σημαντικό είναι να επιλέγεις σωστά τους ανθρώπους που εμπιστεύεσαι! Η πορεία της εβδομάδας θα σε ευνοήσει ιδιαίτερα στα οικονομικά σου!

♌ Λέων

Γενικά

Επιτέλους λεφτάκια στα χέρια σου... Σε ξεκινώ, Λιοντάρι μου, με τα χαρούμενα νέα της εβδομάδας που σαφώς θα σε βοηθήσουν να προγραμματίσεις ήδη από τώρα τις Πασχαλινές σου Αγορές. Αυτή την εβδομάδα ανεβαίνουν τα οικονομικά σου, ωστόσο η γενναιοδωρία σου σε οδηγεί και σε σπατάλες... Στα αισθηματικά φουντώνει η φαντασία σου για ένα πρόσωπο του παρελθόντος (ή που γνωρίζεις καιρό) . Στα επαγγελματικά καταφέρνεις και ξεφεύγεις από την στασιμότητα. Το Σαββατοκύριακο αναμένεται να είναι «δυνατό» από ευκαιρίες για έρωτα, χαρά, διασκέδαση και ανέμελες στιγμές! Καλή σου εβδομάδα λοιπόν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα ερωτικά πάθη φουντώνουν και είναι φανερό ότι κάποιο άτομο καταφέρνει και διεγείρει τον ερωτισμό σου μέσα σε αυτές τις μέρες ... Μέχρι και την Παρασκευή είσαι με όνειρα, σχέδια, πόθο , ζήλεια κάποιες φορές ... Το Σαββατοκύριακο όμως αναμένεται να είναι απόλυτα τυχερό και γενναιόδωρο για να μπορέσεις να περάσεις από τις πιο χαρούμενες και ανέμελες στα ερωτικά σου μέρες αυτής της άνοιξης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι πιέσεις και οι ευθύνες δεν λείπουν από τον τομέα της εργασίας σου και ναι... έχεις ζαλωθεί από ευθύνες και υποχρεώσεις, τρέχεις για όλους και για όλα αλλά... τα βγάζεις πέρα και παλικαρίσια μπορώ να πω. Οι δημιουργικές σου ιδέες θα σε βοηθήσουν να πας ένα βήμα παρακάτω την καριέρα σου! Στα οικονομικά σου θα είσαι πιο άνετος, γεγονός που θα σε βοηθήσει να κάνεις και αυτή την πολυπόθητη αγορά που περίμενες.

♍ Παρθένος

Γενικά

Ξεκινά μία εβδομάδα που θα κατανοήσεις την σημαντικότητα των σχέσεων και θα έρθεις πιο κοντά και ουσιαστικά στο σύντροφο αλλά και στους ανθρώπους που αγαπάς. Την Τετάρτη, η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο του Ιχθύ, σε ευνοεί ιδιαίτερα σε συναισθηματικό πλαίσιο. Ζεις τρυφερές, ζεστές, ρομαντικές και άκρως συντροφικές στιγμές που σε κάνουν να νιώθεις την πραγματική αγάπη Στο τέλος της εβδομάδας το εξάγωνο Αφροδίτης Κρόνου σε βοηθά να πάρεις πιο ώριμες αποφάσεις για την πορεία μίας σχέσης ή ενός δημιουργικού σχεδίου. Στα επαγγελματικά σου δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό για να προχωρήσουν κάποια σχέδια σου, είσαι σε εγρήγορση, όμως χρειάζεται να συγκρατήσεις τη νευρικότητα που μπορεί να εκδηλωθεί με τα άτομα που έρχεσαι σε επαφή. Καλή Εβδομάδα, Παρθένε μου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είσαι ο απόλυτα κερδισμένος της εβδομάδας για τον τομέα των αισθηματικών σου! Αν είσαι σε σχέση, τότε θα γευτείς την πλήρη ικανοποίηση από τον σύντροφό σου και θα κάνετε μαζί σχέδια για την πορεία της σχέσης σας, αυτά τα σχέδια θα μπορούν να γίνουν και πραγματικότητα. Αν δεν έχεις σχέση, τότε ένα νέο πρόσωπο θα ξυπνήσει μέσα σου ρομαντικά συναισθήματα και θα σε κάνει να ζήσεις παραμυθένιες στιγμές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με τον Άρη στους Διδύμους, είσαι σε ένα συνεχές τρέξιμο για τα επαγγελματικά σου, ωστόσο υπάρχουν και κάποιοι εκνευρισμοί σε συζητήσεις και επαφές με τους συνεργάτες σου , όπου δεν μπορείς εύκολα να βγάλεις άκρη! Θα χρειαστεί να βασιστείς στις δυνάμεις σου και να μην επηρεάζεσαι από τρίτους! Στα οικονομικά σου είσαι πολύ καλύτερα κατά την διάρκεια αυτής της εβδομάδας.

♎ Ζυγός

Γενικά

Οι πιέσεις για θέματα σχέσεων και οικογενειακών υποθέσεων δεν λείπουν και αυτή την εβδομάδα φίλε μου Ζυγέ, αφού ο Ήλιος βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Κρόνο (στις 10/4) και ζορίζεσαι να πάρεις κάποιες αποφάσεις και να βάλεις κάποια όρια. Δεν λείπουν όμως και οι ευκαιρίες για να βελτιώσεις το σώμα σου, την διατροφή σου και να νιώσεις περισσότερη δύναμη και ευεξία. Η καθημερινότητά σου γίνεται πιο αρμονική με την σύνοδο Αφροδίτης – Ποσειδώνα και αφιερώνεις περισσότερο χρόνο σε ότι αγαπάς πραγματικά. Η εργασία σου μπορεί να κινηθεί σε πολύ καλύτερα επίπεδα. Καλή Εβδομάδα, φίλε μου Ζυγέ και ναι... μπορείς να βρεις τις ισορροπίες σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δεν θα έλεγα ότι είναι μία εύκολη εβδομάδα για τον τομέα των αισθηματικών σου. Ο Ήλιος από τον Κριό – στον τομέα των σχέσεών σου – σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα (από τον Αιγόκερω) που σημαίνει ότι αυτή την εβδομάδα πιέζεσαι και στενοχωριέσαι από την εξέλιξη που υπάρχει σε μία σχέση σου! Αν δεν έχεις σχέση, μπορεί να σε πάρει για λίγο από κάτω η μοναξιά και να νιώθεις απογοήτευση... Δες τις καταστάσεις διαφορετικά και «ξεσκόνισε» το τοπίο της προσωπικής σου ζωής, για να δεις να έρχονται οι θετικές εξελίξεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Βάζεις σε μία σειρά κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες που υπήρχαν τον τελευταίο καιρό, κλείνεις ανοιχτούς λογαριασμούς και νιώθεις πιο ανάλαφρα. Στα επαγγελματικά σου ζορίζεσαι εξαιτίας των δυσκολιών που παρουσιάζονται σε κάποιες συνεργασίες σου. Το διάστημα αυτό ωστόσο σε βοηθά να επεκτείνεις τις γνώσεις σου, να αποκτήσεις περισσότερες εμπειρίες και να πας ένα βήμα παρακάτω τα επαγγελματικά σου!

♏ Σκορπιός

Γενικά

Μία εβδομάδα γεμάτη από συναίσθημα και όμορφες στιγμές ξεκινά για σένα αγαπητέ μου Σκορπιέ. Την Τετάρτη, η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο του Ιχθύ, φέρνει την ικανοποίηση σου μέσα από τον έρωτα, το φλερτ, τις νέες δημιουργικές ή καλλιτεχνικές δραστηριότητες ή ακόμα και από το παιδί. Στο τέλος της εβδομάδας το εξάγωνο Αφροδίτης Κρόνου, σε βοηθά να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για την πορεία μίας σχέσης ενώ κάποιες επικοινωνίες που θα κάνεις θα σε βοηθήσουν να βάλεις βάσεις στα αισθηματικά ή και στα οικονομικά σου! Οι πιέσεις για θέματα που αφορούν την εργασία και τα οικονομικά δεν λείπουν, όμως στην περίπτωσή σου ισχύει ότι ο επιμένων νικά και εσύ Σκορπιέ μου πάντα επιμένεις με πάθος...

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε φάση αναγέννησης βρίσκεται η αισθηματική σου ζωή αυτή την εβδομάδα. Η σύνοδος Αφροδίτης Ποσειδώνα, κάνει τις μέρες σου να θυμίζουν ρομαντική νουβέλα άλλης εποχής... Ζεις τον έρωτα, ο οποίος έχει μάλιστα και τις προοπτικές να εξελιχθεί και σε μία βαθιά και ειλικρινή αγάπη (αυτό ισχύει βέβαια ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Ο τομέας των σχέσεων, σε αιφνιδιάζει όμορφα αυτή την φορά με εκπλήξεις, απόλαυσέ το.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με τον Άρη στους Διδύμους, τα έξοδα τρέχουν και οι υποχρεώσεις προς τρίτους αυξάνονται διαρκώς, ενώ εσύ τρέχεις για να τα προλάβεις όλα... Προσοχή ωστόσο στη νευρικότητα και στην πολυπλοκότητα των σκέψεων σου, όπου μπορεί να σε οδηγήσουν και σε επιπόλαιες αποφάσεις. Δεν λείπουν ωστόσο και οι ευκαιρίες για σχέδια επαγγελματικά και οικονομικά, τα οποία όμως θα σου αποδώσουν λίγο αργότερα.

♐ Τοξότης

Γενικά

Γαληνεύεις συναισθηματικά αυτή την εβδομάδα Τοξότη μου και ασχολείσαι περισσότερο με κάθε τι γνώριμο και οικείο! Την Τετάρτη, η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο του Ιχθύ, σε φέρνει πιο κοντά στην οικογένεια και στα δικά σου πρόσωπα. Περνάς όμορφες στιγμές με τους δικούς σου ανθρώπους και εξομαλύνονται οι διαφωνίες που είχαν δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα. Στο τέλος της εβδομάδας το εξάγωνο Αφροδίτης Κρόνου σε βοηθά να πάρεις μία σημαντική ανάσα στα οικονομικά σου! Οι συνεργασίες σου κινούνται με ένταση σε όλη την διάρκεια της εβδομάδας και ίσως η στάση κάποιων δικών σου ανθρώπων να γίνεται προκλητική και απόλυτη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η εβδομάδα, έχει θετικές εξελίξεις για σένα που είσαι σε μία μόνιμη σχέση όπου μπορείς να έρθεις πιο κοντά και ουσιαστικά στο σύντροφό σου και να κάνετε σχέδια για μία συμβίωση, ή ακόμα και για έναν γάμο! Αν δεν έχεις σχέση, φαίνεται ότι πολύ γρήγορα και βιαστικά θα κάνεις τα βήματα για μία νέα γνωριμία... Στην αρχή θα έχει επιπόλαιη μορφή, λίγο αργότερα όμως θα αλλάξει μορφή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με τον Άρη στους Διδύμους, είσαι σε μία συνεχή κόντρα με τους συνεργάτες, ίσως γιατί δεν μπορούν να δεχτούν αυτό το διάστημα τον τρόπο δράσης και συμπεριφοράς σου... Προσπάθησε να μην γίνεσαι τόσο τολμηρός ή και αντιδραστικός για θέματα της δουλειάς σου! Στα οικονομικά σου κινείσαι μετ’ εμποδίων, πιέσεις υπάρχουν, όμως θα καταφέρεις να σταθείς συνεπής στο ύψος των περιστάσεων.

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Έφτασε η στιγμή να εκφραστείς συναισθηματικά, να πεις με λόγια όλα όσα αισθάνεσαι αλλά να κάνεις και συζητήσεις που θα σου δώσουν μία μεγάλη μορφή ικανοποίησης. Ωστόσο, Αιγόκερε μου, δεν λείπουν αυτή την εβδομάδα και οι πιέσεις για θέματα οικογενειακής φύσεως, αλλά και επαγγελματικών συνεργασιών. Την Τετάρτη η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα σε βοηθά να βρεθείς κερδισμένος οικονομικά και συναισθηματικά. Υπάρχουν χαρούμενες ειδήσεις που σε ικανοποιούν σε αυτούς τους τομείς! Ο Άρης από τους Διδύμους εντείνει το εργασιακό σου πρόγραμμα και κουράζεσαι αρκετά παραπάνω αυτό το διάστημα...

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εξομολογήσεις καρδιάς φέρνει η νέα εβδομάδα στο πέρασμά της. Η σύνοδος Αφροδίτης – Ποσειδώνα σε φέρνει κοντά επικοινωνιακά με το ταίρι σου, κάνετε ένα ταξιδάκι, ή σχέδια που θέλετε να κάνετε στην πορεία σας. Όσο για σένα που έχεις σχέση, ένα άτομο θα σε προσεγγίσει με πολύ ιδιαίτερο και τρυφερό τρόπο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου σου δίνει το μήνυμα από τις αρχές της εβδομάδας, ότι πρέπει να κινηθείς μεθοδικά και οργανωτικά στα επαγγελματικά σου! Σίγουρα οι ευθύνες που φορτώνεσαι αυτό το διάστημα είναι πολλές και νιώθεις ότι δεν έχεις προσωπικό χρόνο και αυτό είναι κάτι που σε εξαντλεί ψυχικά, σωματικά, πνευματικά... όμως είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις και ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα σου! Στα οικονομικά σου, για την ώρα υπάρχει στασιμότητα.

♒ Υδροχόος

Γενικά

Νέα Εβδομάδα, με περισσότερο χρήμα στα χέρια σου, με τονισμένο το αίσθημα της ασφάλειας, της σιγουριάς και της αυτοπεποίθησης, αλλά και τον ερωτισμό σου να βρίσκεται στην αποκορύφωσή του! Την Τετάρτη, η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο του Ιχθύ, ανταμείβει οικονομικά τις προσπάθειές σου και καταφέρνεις και βρίσκεσαι κερδισμένος μέσω εσόδων που έχεις. Θα κάνεις όμως και μία αγορά που θα σου δώσει ικανοποίηση. Στα επαγγελματικά σου θα καταφέρεις να βρεις λύσεις, έστω και αν κάποιες συζητήσεις θα σε πιέσουν. Ο Άρης από το ζώδιο των Διδύμων σε παροτρύνει να εκφραστείς, να διασκεδάσεις, να περάσεις καλά! Ο έρωτας παίζει σπουδαίο ρόλο στην καθημερινότητά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε ερωτική εγρήγορση είσαι αυτή την εβδομάδα φίλε μου Υδροχόε αφού ο Άρης από το ζώδιο των Διδύμων σε παρακινεί να εκφραστείς, να φλερτάρεις, να πάρεις πρωτοβουλίες για τα αισθηματικά σου και να λειτουργήσεις αρκετά δυναμικά για να κατακτήσεις τις ερωτικές σου επιθυμίες. Η εβδομάδα κρίνεται θετική για να ανανεώσεις για τα καλά την αισθηματική σου ζωή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας νιώθεις πιεσμένος και κουρασμένος από τα επαγγελματικά σου, όμως πίστεψε με ότι οι προσπάθειες που κάνεις τώρα θα πιάσουν τόπο και θα καταφέρεις να δεις την άνοδο που περιμένεις από τα επαγγελματικά σου! Στον οικονομικό σου τομέα, βρίσκεσαι κερδισμένος τις ημέρες που ακολουθούν, πιάνεις λεφτάκια στα χέρια σου και μπορείς με μεγαλύτερη άνεση να κάνεις και κάποια αγορά που πάντα την ήθελες.

♓ Ιχθύς

Γενικά

Μέρες γεμάτες ικανοποίηση, συναίσθημα και όμορφες στιγμές ανοίγονται μπροστά σου αγαπημένε μου Ιχθύ. Ο Ερμής, η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας διελαύνουν στο δικό σου ζώδιο, αυτό σημαίνει ότι μπορείς να επικοινωνήσεις, να εκφραστείς και να εκπληρώσεις ζητούμενα και επιθυμίες στα αισθηματικά σου! Τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα, οι επιθυμίες εκπληρώνονται και η Σύνοδος Αφροδίτης – Ποσειδώνα που έρχεται την Τετάρτη σου δίνει το μήνυμα ότι τα αδύνατα, γίνονται δυνατά αρκεί να υπάρχει πίστη και ελπίδα. Σπουδαίες όμως ευκαιρίες σου δίνονται και στην ανάδειξη της καριέρας σου αφού το τρίγωνο Ήλιου – Δία σου δίνει την ώθηση να μπορέσεις να πετύχεις ένα σημαντικό επίτευγμα στα επαγγελματικά σου! Μετακινήσεις, Ταξιδάκια, Επαφές και Γνωριμίες ευνοούνται σε όλη την διάρκεια της εβδομάδας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ονειρεμένες στιγμές θα ζήσεις αυτή την εβδομάδα στα αισθηματικά σου, αφού η Αφροδίτη από το ζώδιο σου, σου χαρίζει απλόχερα της ευεργεσίες της για να γεμίσεις την ζωή σου με συναίσθημα, τρυφερότητα, ζεστασιά. Η σύνοδος Αφροδίτης – Ποσειδώνα αλλά και το εξάγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα, εκφράζουν ότι σε αυτή την περίοδο ενδυναμώνεσαι ερωτικά, παίρνεις επιβεβαίωση και εκπληρώνεις μία βαθύτερη επιθυμία σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα οικονομικά σου, θα είσαι λίγο ζορισμένος εξαιτίας πολλών υποχρεώσεων που προκύπτουν τώρα στο σπίτι και στην οικογένεια. Στα επαγγελματικά σου όμως έχεις διακρίσεις, κάνεις μεγάλα προοδευτικά βήματα, δέχεσαι στήριξη και οι επαφές σου θα σε βοηθήσουν στην κατάκτηση ενός σημαντικού σχεδίου που έχεις για την πορεία της καριέρας σου!

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ