Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (29/4 - 5/5)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα
Ο Μάιος έρχεται και φέρνει αισιοδοξία σε όλους μας. Τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 1ου δεκαημέρου, ανανεώνονται συναισθηματικά, λόγω ανέλπιστων χαρμόσυνων καταστάσεων και γεγονότων! Όλα μπορούν να αλλάξουν και να βελτιωθούν! Ένας μήνας
με ενδιαφέρουσες εξελίξεις και ανάσες ανανέωσης ανοίγεται μπροστά μας. Ο Μάιος δεν θα αφήσει κανέναν μας παραπονεμένο αφού σταδιακά οι πλανήτες μας κάνουν να νιώσουμε επιτέλους Άνοιξη στη ζωή μας.

♈ Κριός

Γενικά

Η πρώτη εβδομάδα του Μάη, σε βρίσκει με κάπως επιθετική διάθεση αλλά και με την ανάγκη να θέσεις τους όρους, τα όρια και τους κανόνες σου! Ο Ερμής από το ζώδιο σου σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα και κάποιες υποθέσεις στα επαγγελματικά σου σοβαρεύουν, σε ζορίζουν και προσπαθείς να τις διαχειριστείς με ψυχραιμία. Ωστόσο, νέες προοπτικές ανοίγονται σταδιακά για τα οικονομικά σου, αφού επηρεάζεσαι θετικά από τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο. Από την άλλη πλευρά, οι μέρες φέρνουν και νέα σχέδια, νέες προοπτικές και προτάσεις που σε κάνουν να λειτουργείς πιο αυθόρμητα και τολμηρά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με την Αφροδίτη να συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο σου, τα αισθηματικά σου πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. Φλερτ, νέες γνωριμίες , διασκέδαση, ανεμελιά, τρυφερότητα και ζεστασιά γεμίζουν με ομορφιά τις μέρες σου! Μία ξαφνική ερωτική εξέλιξη θα σε χαροποιήσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι δύσκολες όψεις που σχηματίζουν ο Ερμής από το ζώδιο σου με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα δυσχεραίνουν το επαγγελματικό κλίμα και είσαι στο μεταίχμιο σημαντικών αποφάσεων για το μέλλον και τις προοπτικές της καριέρας σου. Στα οικονομικά σου, μπαίνεις σε μία περίοδο ευκαιριών για την ανάπτυξη των πηγών εσόδων σου!

♉ Ταύρος

Γενικά

Οι πρώτες μέρες του Μάη, σε βρίσκουν, Ταύρε μου, με κάπως πεσμένη την διάθεση ή και με κάποιες αρνητικές σκέψεις οι οποίες οφείλονται σε γεγονότα του παρελθόντος που συνεχίζουν ακόμα να σε αγγίζουν. Η τάση αυτή θα ξεπεραστεί πολύ γρήγορα όμως, γιατί έρχεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου που σε βοηθά να ανοίξεις ένα νέο κύκλο στη ζωή σου βλέποντας σταδιακά κάποιες επιθυμίες σου να γίνονται πραγματικότητα. Οι μέρες σου προς το τέλος της εβδομάδας σε βρίσκουν με πιο γεμάτο πορτοφόλι, αλλά και με περισσότερη ικανοποίηση και χαρά μέσα από το περιβάλλον σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Κρυφές επιθυμίες, ανομολόγητα πάθη και συναισθήματα καλά κρυμμένα μέσα σου είναι τα βασικά χαρακτηριστικά των ημερών που ακολουθούν. Από την Κυριακή που πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου, θα αρχίσεις σταδιακά να παίρνεις ανάσα στα αισθηματικά σου και να βλέπεις τα πράγματα πιο καθαρά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προσοχή στα λόγια, στα κουτσομπολιά και στο επαγγελματικό παρασκήνιο, γιατί κάποιος θα θελήσει να σε παγιδεύσει λόγω ότι σε βλέπει ανταγωνιστικά. Στα οικονομικά σου, αυτή την εβδομάδα θα είσαι λίγο πιο πιεσμένος.

♊ Δίδυμος

Γενικά

Η νέα εβδομάδα έχει σκαμπανεβάσματα και αντιθέσεις για σένα, φίλε μου Δίδυμε. Από την μία πλευρά πιέζεσαι ιδιαίτερα στα οικονομικά σου και επιβαρύνεσαι από κάποια νέα που αφορούν το κοινωνικό σου περιβάλλον. Από την άλλη πλευρά δέχεσαι σημαντικές ευκαιρίες για την ανάπτυξη μίας νέας σχέσης, ή ακόμα και μίας νέας συνεργασίας που αποτελεί τώρα το «κερασάκι» στην «τούρτα» της ικανοποίησής σου! Στο τέλος της εβδομάδας βρίσκεσαι σε διάθεση να κάνεις σημαντικά ξεκαθαρίσματα στις εκκρεμότητες της ζωής σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η εβδομάδα, είναι εξαιρετική για τις αισθηματικές σου υποθέσεις! Μία νέα γνωριμία μπορεί τώρα να μπει στη ζωή σου και να έχει κάτι πολύ σημαντικό να σου προσφέρει! Καλωσορίζεις μία νέα εποχή στον τομέα των σχέσεων και χαμογελάς από ικανοποίηση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αυτή την εβδομάδα, θα χρειαστεί να κάνεις μία πολύ καλή διαχείριση στα οικονομικά σου και να προσπαθήσεις να συμμαζέψεις υποχρεώσεις και εκκρεμότητες, περιορίζοντας τα έξοδα σου! Στα επαγγελματικά σου, σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις ένα νέο σημαντικό ξεκίνημα!

♋ Καρκίνος

Γενικά

Ο Κρόνος, γυρνά ανάδρομος στο ζώδιο του Αιγόκερω και έχει έρθει η στιγμή να επαναξιολογήσεις κάποιες σχέσεις σου και να ανακαλύψεις τα μαθήματα που πήρες τον τελευταίο καιρό από τους ανθρώπους που πέρασαν από τη ζωή σου! Κάποιες συνειδητοποιήσεις θα σε απογοητεύσουν, ενώ κάποια λόγια που θα γίνουν με άτομα που είναι σταθερά στη ζωή σου, θα σε κάνουν να πάρεις σκληρές και απόλυτες αποφάσεις! Στα επαγγελματικά σου, δέχεσαι σημαντικές ευκαιρίες ανάπτυξης και προόδου, μην τις αφήσεις να πάνε χαμένες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τις ημέρες που ακολουθούν πιέζεσαι να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον της αισθηματικής σου ζωής, ενώ γίνεται και κάποιες συζητήσεις που σου δίνουν το μήνυμα ότι κάποιοι άνθρωποι ή και κάποιες καταστάσεις δεν αλλάζουν. Αποφασίζεις λοιπόν να αλλάξεις εσύ, Καρκίνε μου, και το πετυχαίνεις πολύ καλά μάλιστα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάποιοι συνεργάτες σου θα γίνουν προκλητικοί με την συμπεριφορά τους όμως εσύ πρέπει να κρατήσεις τα προσχήματα και να μην αντιδράσεις! Στα επαγγελματικά σου δέχεσαι σημαντικές ευκαιρίες για να μπορέσεις να έχεις πρόοδο ανάπτυξη και εξέλιξη, οι ρυθμοί βελτιώνονται. Στα οικονομικά σου, διανύεις μία εβδομάδα που ούτε κλαίει ούτε γελάει!

♌ Λέων

Γενικά

Η εβδομάδα μπορεί να είναι πιεστική από ευθύνες, υποχρεώσεις και από αρκετές εργασίες που φορτώνουν το πρόγραμμά σου, ωστόσο, ο έρωτα καραδοκεί και σου προσφέρει τις πιο όμορφες στιγμές αφού ο Ερμή θα βρεθεί σε τρίγωνο με τον Δία στις 3/5 και θα σου δώσει τον αέρα να περάσεις καλά! Η κοινωνική σου ζωή θα είναι έντονη, ενώ δεν λείπουν και οι προτάσεις για εμπορικά, επιχειρηματικά σχέδια. Με λίγα λόγια μπορώ να πω ότι είσαι στο επίκεντρο θετικών εξελίξεων, που σε κάνουν αρκετά πιο δημιουργικό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορεί να αγχώνεσαι για την πορεία των αισθηματικών σου, όμως οι συνθήκες είναι ευνοϊκές οι μέρες σου γεμίζουν ανανέωση, χαρά και ευκαιρίες για να έρθεις ένα βήμα πιο κοντά στο άτομο που ποθείς. Καλύτερη μέρα για σένα είναι η Παρασκευή, όπου μία όμορφη έκπληξη, έρχεται για να αναζωογονήσει τα ερωτικά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ζορίζεσαι από πολλές απόψεις στα επαγγελματικά σου, αφού υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες που πρέπει να τακτοποιηθούν όμως δεν σε φοβάμαι, θα τα καταφέρεις για μία ακόμα φορά περίφημα. Οι μέρες που ακολουθούν σε βοηθούν να γίνεις πιο δημοφιλής στον επαγγελματικό σου κλάδο. Στα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα είσαι σε στασιμότητα.

♍ Παρθένος

Γενικά

Ανοιχτοί λογαριασμοί του παρελθόντος επανέρχονται αυτή την εβδομάδα στην επιφάνεια όπου πρέπει να τους τακτοποιήσεις, αγαπητέ μου Παρθένε. Λέγοντας ανοιχτούς λογαριασμούς δεν εννοώ μόνο στα οικονομικές υποθέσεις, αλλά και σε πολύ προσωπικά, συναισθηματικά ζητήματα τα οποία σε ταλάνιζαν και έχουν αφήσει ακόμα τα απομεινάρια τους! Παίρνεις σημαντικές αποφάσεις, ξεδιαλύνεις το παρελθόν, ενώ έρχονται και χαρούμενα συμβάντα στα επαγγελματικά και στην οικογένεια που σου δίνουν χαρά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αναγνωρίζεις τα συναισθήματά σου αυτή την εβδομάδα, αγαπητέ Παρθένε. Κατανοείς τι φταίει, τι πήγε στραβά αλλά και τι μπορείς να κάνεις για να βελτιώσεις την πορεία σου! Η ερωτική σου ζωή πυρπολείτε με πόθο, ενώ μπορείς να έρθεις πιο κοντά και ουσιαστικά με το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Νέα σχέδια μπαίνουν τώρα στο προσκήνιο και δίνουν έναν αέρα ανανέωσης στα επαγγελματικά σου ! Η αντίθεση του Άρη με τον Δία, που πραγματοποιείται στο τέλος της εβδομάδας, σου δίνει την ώθηση που χρειάζεται για να τολμήσεις σε νέα επαγγελματικά σχέδια. Στα οικονομικά σου υπάρχουν κάποιες πιέσεις, στις οποίες όμως βρίσκεις λύσεις.

♎ Ζυγός

Γενικά

Από το ξεκίνημα της εβδομάδας νιώθεις ότι μιλάς άλλη γλώσσα με τους ανθρώπους που υπάρχουν στο πλευρό σου! Κάποια λόγια από άτομα που έχεις μία σταθερή επαφή, σε πικραίνουν με την σκληρότητα στα λόγια τους και βάζεις κάποιες συναισθηματικές αποστάσεις. Από την άλλη πλευρά, η εβδομάδα έχει και μετακινήσεις, επαφές, δικτύωση αλλά και σου δίνεται η ευκαιρία για νέες γνωριμίες που θα παίξουν ουσιαστικό ρόλο στην πορεία σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απογοητεύεσαι από κάποιες συζητήσεις που γίνονται τώρα στον αισθηματικό σου τομέα και προβληματίζεσαι για το πώς να χειριστείς κάποιες καταστάσεις. Η λύση εδώ. είναι να κοιτάξεις μπροστά, το μέλλον και να δώσεις χώρο σε νέους ορίζοντες που ανοίγονται μπροστά σου, αποφεύγοντας το αναμάσημα του παρελθόντος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιο του Ταύρου σε ευνοεί σε θέματα οικονομικά, όπου καταφέρνεις και διευθετείς εκκρεμότητες αλλά βρίσκεσαι και κερδισμένος μέσα από ένα έκτακτο έσοδο. Στα επαγγελματικά σου, νιώθεις ότι υπάρχουν κάποια εμπόδια που πρέπει να λύσεις με ώριμη σκέψη και ρεαλισμό.

♏ Σκορπιός

Γενικά

Αναθεώρηση σκέψεων φέρνει η νέα εβδομάδα από το ξεκίνημά της, αφού ο Κρόνος γυρνά ανάδρομος στον Αιγόκερω και εσύ έχεις την διάθεση για έναν μίνι απολογισμό αλλά και για κάποιες αποφάσεις που τις τρέναρες καιρό. Η εργασία σου σε προβληματίζει και βυθίζεσαι σε υπεραναλυτικές σκέψεις που σε κρατούν πίσω... Τα οικονομικά δέχονται σπουδαίες ευκαιρίες που σε βοηθούν να ισορροπήσεις και να πάρεις ανάσα! Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο, σε βοηθά να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα σε μία σχέση σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αισθηματική σου ζωή αρχίζει και παίρνει μία νέα μορφή, ιδιαίτερα όμως από την Κυριακή που πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Ταύρο! Ευκαιρίες λοιπόν για ένα νέο αισθηματικό ξεκίνημα σου δίνονται από εκεί που δεν το περιμένεις και θα έχουν και ρομάντζο, τρυφερότητα, ζεστασιά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συζητήσεις που θα γίνουν αυτή την εβδομάδα ανοίγουν μία νέα προοπτική στα οικονομικά σου! Στην εργασία σου είσαι πιεσμένος και δέχεσαι ανταγωνισμό, όμως αυτό δεν ασκεί καμία αρνητική επιρροή επάνω σου!

♐ Τοξότης

Γενικά

Οι προβληματισμοί της εβδομάδας αφορούν τα οικονομικά σου, αγαπητέ μου Τοξότη, που είναι αρκετά πιεσμένα, όμως αυτό είναι κάτι που το έχεις συνηθίσει και ξέρεις καλά ότι η λύση είναι μόνο μία, η σωστή διαχείριση. Στα αισθηματικά σου, σου δίνονται ευκαιρίες για μία νέα γνωριμία ή ακόμα και για ξαφνικές ευχάριστες εξελίξεις με το άτομο που σε ενδιαφέρει! Προτάσεις για νέες συνεργασίες είναι μέσα στο προσκήνιο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με τόλμη, διάθεση για ρίσκο και περιπέτεια θα είσαι αυτή την εβδομάδα στα αισθηματικά σου! Θα αιφνιδιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει με όμορφες εκπλήξεις που θα σας φέρουν ακόμα πιο κοντά. Όσο για σένα που είσαι χωρίς ταίρι, ο τολμών νικά και αυτές τις μέρες είναι βέβαιο ότι θα τολμήσεις σε μία νέα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο, φέρνει μία αναδιοργάνωση καθηκόντων στην εργασία σου όπου καταφέρνεις και βρίσκεις τις ισορροπίες και την αρμονία σου! Στα οικονομικά σου είσαι εξαιρετικά πιεσμένος!

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Βασικό νέο της εβδομάδας, για σένα Αιγόκερε μου, είναι ότι ο Κρόνος γυρνά φαινομενικά ανάδρομος στο δικό σου ζώδιο! Ώρα για αναθεώρηση , αλλά και για επανεκτίμηση καταστάσεων που έζησες ήδη το τελευταίο διάστημα. Οι δύσκολες όψεις του Ερμή με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα δηλώνουν ότι αυτή την εβδομάδα θα αντιμετωπίσεις κάποιες πιέσεις ή και ασυμφωνίες για θέματα που αφορούν την οικογένεια, το ακίνητο ή πολύ απλά η ψυχολογική σου διάθεση θα είναι πιο πεσμένη!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Νέα Σελήνη, που γίνεται στο ζώδιο του Ταύρου σε κάνει να βάζεις σε προτεραιότητα τα αισθηματικά σου! Αφήνεσαι περισσότερο στα θέλω σου, ακολουθείς τις επιθυμίες σου και απολαμβάνεις όμορφες στιγμές. Μία νέα ερωτική ιστορία είναι πολύ πιθανό να προκύψει τώρα και η γνωριμία αυτής, θα προκύψει σε ένα ταξίδι, ή μέσω κάποια ξαφνικής συνάντησης από εκεί που δεν το περιμένεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αξιοποίησε την δημιουργικότητά σου και προσπάθησε να κάνεις μία μικρή αποχή από τις σοβαρές συζητήσεις που μπορεί να φέρουν αδιέξοδα στα επαγγελματικά. Καταφέρνεις και ξεπερνάς κάποια εμπόδια στην εργασία σου! Τα οικονομικά σου αρχίζουν και μπαίνουν σε μία σειρά!

♒ Υδροχόος

Γενικά

Η Νέα Σελήνη, που γίνεται στο ζώδιο του Ταύρου, αναπτερώνει την ψυχολογία σου, σε βοηθά να εκφραστείς ενώ υπάρχουν και ευχάριστα συμβάντα στο σπίτι και στην οικογένεια. Είναι πολύ πιθανό να κάνεις μία μετακόμιση, ή μία αλλαγή στο χώρο σου! Ζητήματα που αφορούν την εργασία, σε γεμίζουν με άγχος και σε αναγκάζουν να σκύψεις το κεφάλι και να εργαστείς πιο σκληρά. Η ερωτική σου πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με την αντίθεση του Άρη με τον Δία αυτή την εβδομάδα, ξεφεύγεις από την ρουτίνα, την στασιμότητα και την συνήθεια και κάνεις τολμηρές αλλαγές στην αισθηματική σου ζωή, που σε βοηθούν να απολαύσεις περισσότερο την στιγμή! Ξεφεύγεις από τα όρια και τις ανασφάλειές σου και είναι φανερό ότι το απολαμβάνεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορεί να σε ζορίζουν, να σου φορτώνουν πολλά στην πλάτη σου (και κάποια από αυτά δεν είναι και δική σου ευθύνη) όμως η εβδομάδα σε βοηθά στην μετέπειτα εξέλιξη των επαγγελματικών σου! Γίνονται τώρα, νέες γνωριμίες που θα σε στηρίξουν με κάθε τρόπο! Τα οικονομικά, είναι σε κάπως καλύτερο στάδιο!

♓ Ιχθύς

Γενικά

Μία εβδομάδα γεμάτη όραμα, στόχους και προοπτικές ανοίγεται μπροστά σου! Η επιθυμία σου είναι να ανελιχθείς και να κατακτήσεις ένα καλύτερο μέλλον και αυτό είναι κάτι που το πετυχαίνεις. Σημαντικές θα είναι οι ανακατατάξεις που θα έχεις στην εργασία σου ενώ κρίνω ότι μπορεί να κάνεις και μία σημαντική επαγγελματική αλλαγή! Αφήνεις για λίγο την άκρη το συναίσθημα και κοιτάζεις να βάλεις την ζωή σου σε μία καλύτερη σειρά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αρκετές επικοινωνίες φέρνει στα αισθηματικά σου, η νέα εβδομάδα, όπου σε βοηθά σταδιακά να αναπτύξεις περισσότερο την ασφάλεια, την σταθερότητα και την σιγουριά από μία σχέση ή γνωριμία που υπάρχει τώρα στη ζωή σου! Με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο, παίρνεις σημαντικές αποφάσεις για την προοπτική μίας σχέσης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δέχεσαι μία μεγάλη πρόταση για τα επαγγελματικά σου αυτή την εβδομάδα ή καταφέρνεις ένα πολύ σημαντικό επίτευγμα που σου δίνει μεγάλη ηθική ανταμοιβή! Τα οικονομικά σου βρίσκονται σε καλό στάδιο, αρκεί να μην παρασυρθείς και κάνεις λάθη σε συνεταιρισμούς που δεν είναι κερδοφόροι!

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ