Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Παραδοσιακό ελληνικό Πάσχα στην Αλεξάνδρεια για την Όλγα Λαφαζάνη

Στη γενέτειρά της, την Αλεξάνδρεια, βρέθηκε για τις ημέρες του Πάσχα η Όλγα Λαφαζάνη. Η γλυκιά παρουσιάστρια, επέλεξε, όπως κάθε χρόνο στις γιορτές, να περάσει τις άγιες ημέρες οικογενειακά, στο σπίτι των γονιών της όπου και μεγάλωσε και συντροφιά με τη δική της οικογένεια, τον σύζυγό της Νίκο Οικονόμου και τα δυο τους παιδιά, αλλά και αγαπημένους συγγενείς. Τις ημέρες των εορτών η Αλεξάνδρεια αποτελεί τον αγαπημένο προορισμό της Όλγας Λαφαζάνη, καθώς σαν το Πάσχα στο χωριό δεν έχει, με την ίδια να θέλει να χαρίσει στα παιδιά της όμορφες αναμνήσεις, από ένα παραδοσιακό ελληνικό και οικογενειακό Πάσχα.
Φυσικά, όπως προστάζει το έθιμο της ημέρας, δεν έλειψαν και τα παραδοσιακά πασχαλινά εδέσματα, με τους ψήστες της οικογένειας να ετοιμάζουν στη σούβλα αρνί και κοκορέτσι και τις γυναίκες να ετοιμάζουν τους μεζέδες και τα γλυκά. 
Η Όλγα, όπως συνηθίζει, μοιράστηκε τις όμορφες οικογενειακές στιγμές με τους διαδικτυακούς της φίλους, ανεβάζοντας φωτογραφίες και stories στο instagram, αγκαλιά με τα παιδιά της και τον σύζυγό της, στέλνοντας τις ευχές της σε όλους με το παρακάτω μήνυμα: «Χριστός Ανέστη! Χρόνια Πολλά με υγεία, αγάπη, ευλογία, φως σε όλους τους ανθρώπους, σε όλες τις οικογένειες! Με πολλή πολλή αγάπη και πολλές αγκαλιές!»




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ