Quantcast

http://picasion.com/

O Μακροχωρίτης που βάζει πλώρη για το Δημαρχείο της Αλεξανδρούπολης

Μπορεί η πολιτική ζωή της Βέροιας να κινείται σε έντονους προεκλογικούς ρυθμούς, ωστόσο υπάρχουν αρκετοί συμπολίτες μας, οι οποίοι ζούνε σ' άλλες πόλεις και κατεβαίνουν ως υποψήφιοι στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές της 26ης Μαΐου. Μια τέτοια περίπτωση είναι του
Νεκτάριου Κελεσίδη, με καταγωγή από το Μακροχώρι, ο οποίος έχει βάλει πλώρη για το Δημαρχείο της Αλεξανδρούπολης. Διαμένει μόνιμα στον Έβρο από το 1997 και εργάζεται στην υπηρεσία εξωτερικής φρουράς των καταστημάτων κράτησης που ανήκει στο Υπουργείο Δικαιοσύνης.
Είναι έγγαμος και έχει τρία παιδιά. Κατά το παρελθόν έχει σπουδάσει 
γυμναστική ακαδημία, ενώ δραστηριοποιείται στον χώρο του αθλητισμού, εδώ και 30 χρόνια, είτε ως ποδοσφαιριστής, είτε ως προπονητής.
Στις εκλογές κατεβαίνει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Δήμος για όλους - Πρώτα εσύ» του υποψηφίου δημάρχου της Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη. Εμείς να του ευχηθούμε καλή επιτυχία και μακάρι ένας συμπολίτης μας να ανέβει τα σκαλιά της τοπικής αυτοδιοίκησης. Δείτε την συνέντευξη του κ. Κελεσίδη στο e-evros.gr:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ