Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Φοράει το στέμμα της η «Βασίλισσα» την Κυριακή στον Εύοσμο

Με την θερμή συμπαράσταση των φιλάθλων της, που θα βρεθούν με κάθε μέσο στον γειτονικό Εύοσμο της Θεσσαλονίκης, η Βέροια αντιμετωπίζει αύριο Κυριακή (14/4) τον τοπικό Αγροτικό Αστέρα, για την 26η και τελευταία αγωνιστική της Γ' Εθνικής. Η ιστορική «Βασίλισσα του Βορρά» είναι
έτοιμη να ξαναφορέσει το στέμμα της και να πανηγυρίσει την επάνοδο στα επαγγελματικά πρωταθλήματα, αφού με νίκη ή ισοπαλία αναδεικνύεται και μαθηματικά πρωταθλήτρια του δευτέρου ομίλου. Ο Σάκης Θεοδοσιάδης και οι παίκτες του είναι αποφασισμένοι μόνο για τη νίκη και θα αγωνιστούν... με το μαχαίρι στα δόντια, ώστε να μην αφήσουν περιθώρια στους αντιπάλους τους για κάτι διαφορετικό.
Η «Βασίλισσα» θα παραταχθεί με νέο πρόσωπο τον Αστέριο Μουχάλη, αφού ο νεαρός δεξιός μπακ εξέτισε την ποινή του, ενώ εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Λεφίδης και Ιωάννου. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές και λίγο πριν την έναρξη του αγώνα ο Σάκης Θεοδοσιάδης θα ανακοινώσει την τελική 18αδα. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Θεοδωρόπουλος από την Φλώρινα, με βοηθούς τους Δεμερτζή και Δέλλιο (Πέλλας).


*Στο ματς της Κυριακής, εκτός από τον Αγροτικό Αστέρα και η Βέροια θα τιμήσει τον πρώην παίκτη της, Κώστα Μπάρμπα, που αποχωρεί από την ενεργό δράση, τουλάχιστον σε επίπεδο εθνικών κατηγοριών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ