Quantcast

http://picasion.com/

Επίσκεψη Μαρκούλη στο Γηροκομείο

Το Γηροκομείο της Βέροιας επισκέφθηκε την Μ. Τετάρτη ο υποψήφιος Δήμαρχος Αντώνης Μαρκούλης. Συνοδευόμενος από συνεργάτες του ο επικεφαλής του συνδυασμού «Προτεραιότητα στον Πολίτη», προσέφερε στο ίδρυμα πασχαλινά δώρα, τσουρέκια και αυγά και αντάλλαξε ευχές με τους
φιλοξενούμενους και τους εργαζόμενους. Με το γνωστό επικοινωνιακό χάρισμά του, κέρδισε τους απόμαχους της ζωής, προκάλεσε χαμόγελα και ευχές για τον αγώνα του. Στη συνάντηση με την κ. Μ. Κάτσιου, διευθύντρια του ιδρύματος και με το μέλος της διοίκησης κ. Γ. Μπιλέκα (πρέπει να τονιστεί ότι η προσφορά όλης της διοίκησης είναι εθελοντική και στη βάση της ειλικρινούς διάθεσης αλληλεγγύης απέναντι στον απόμαχο συμπολίτη), αναπτύχθηκε διάλογος σχετικά με το έργο και τις προτάσεις βελτίωσης των εγκαταστάσεων και της λειτουργίας του ιδρύματος. 

Από την κ. Κάτσιου αναλύθηκε η τεράστια προσπάθεια των ανθρώπων της διοίκησης, που ανιδιοτελώς κατάφεραν μια εγκαταλειμμένη σχεδόν μονάδα να την αναδείξουν σε πρότυπο. Χώροι πλήρως ανακαινισμένοι, λειτουργικές εγκαταστάσεις, προσφορά πάμπολλων ιατρικών υπηρεσιών και πάνω απ’ όλα η ευσυνείδητη εργασία του προσωπικού, συνθέτουν ένα πρότυπο μονάδας φροντίδας των ηλικιωμένων ατόμων. Και η απόδειξη είναι πασιφανής.

Στο πλαίσιο αυτό, ο υποψήφιος Δήμαρχος δήλωσε όχι μόνο συμπαραστάτης αλλά και αρωγός, ως Δήμαρχος, στην ενισχυμένη πλέον προσπάθεια για την ακόμη περαιτέρω ανάπτυξη της δυναμικής της μονάδας. Ο Αντώνης Μαρκούλης δήλωσε ότι ως Δημοτική Αρχή θα βρίσκεται στο πλευρό της διοίκησης, ενώ ζήτησε στοιχεία για το παλαιό κτίριο Σωσσίδη, για το οποίο υπάρχουν προτάσεις από τη διοίκηση (π.χ. να λειτουργήσει ως βρεφονηπιακός σταθμός, αφού ανακαινισθεί). Μάλιστα, τόνισε ότι με τη δική του ηγεσία στο Δήμο, ο τελευταίος «θα κάνει πράγματα που κανείς δεν τα έχει σκεφθεί!»

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με ξενάγηση στους χώρους του Γηροκομείου και με ανταλλαγές ευχών για το Πάσχα αλλά και για την έκβαση του προεκλογικού αγώνα. Η δε διοίκηση του ιδρύματος έλαβε τη διαβεβαίωση ότι κάτι σημαντικό θα γίνει με την ανάληψη της Δημοτικής Αρχής από την παράταξη του Αντώνη Μαρκούλη «Προτεραιότητα στον Πολίτη».

1 σχόλιο:

  1. Τι κάνει ο προεκλογικός αγώνας ?, μαθαίνεις που βρίσκεται και το γηροκομείο της Βέροιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ