Quantcast

http://picasion.com/

Μουρτζίλας+Φωτιάδης: Δίδυμο για Champions League

«Κάθετες πάσες και όχι καμινάδες»
Μ' ένα πολύ αγαπητό του πρόσωπο φωτογραφήθηκε ο Στέργιος Μουρτζίλας. Ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος συναντήθηκε με τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΣ Ημαθίας Βασίλη Φωτιάδη και τα είπαν για αρκετή ώρα σε φιλικό επίπεδο. Αντάλλαξαν
απόψεις για το Ελληνικό ποδόσφαιρο, συζήτησαν για την συνθήκες που επικρατούν στο ερασιτεχνικό του τμήμα και αναφέρθηκαν στις προσεχείς εκλογές. Μάλιστα, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων Ημαθίας στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε με νόημα: «Με τον πρόεδρο Βασίλη Φωτιάδη "παίζουμε μπάλα" και σε άλλο επίπεδο. Γνωστό άλλωστε ότι προτιμάμε το σύγχρονο ποδόσφαιρο με κάθετες πάσες και όχι "καμινάδες"». Είναι ηλίου φαεινότερο πως το συγκεκριμένο δίδυμο ξέρει πολύ καλά να παίζει μπαλίτσα αλλά... Champions League. Άλλωστε διαθέτουν γνώση, γνωριμίες και το κυριότερο... εμπειρία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ