Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κερδίζει έδαφος η υποψηφιότητα του Καλλίστρατου Γρηγοριάδη

Δυναμικά συνεχίζει την προεκλογικό του αγώνα ο Καλλίστρατος Γρηγοριάδης. Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό της «Δράση με Γνώση» συνεχίζει τις επαφές του, τόσο εντός πόλης, όσο και στα χωριά του Δήμου Βέροιας. Όραμά του είναι η τουριστική ανάπτυξη της περιοχής μας.
«H τουριστική ανάπτυξη πρέπει να βασίζεται στην ανάδειξη των ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων κάθε περιοχής του Δήμου μας και στη συμπόρευση της δημοτικής αρχής με τον επιχειρηματικό κόσμο και τους φορείς του τουρισμού. Η πρωτεύουσα της Ημαθίας είναι σταυροδρόμι θρησκειών και πολιτισμών, δουλειά της Δημοτικής Αρχής είναι να αναδεικνύει αυτή την ταυτότητα» δηλώνει ο Καλλίστρατος Γρηγοριάδης, που θεωρείται από τα ανερχόμενα ονόματα στον πολιτικό χώρο και η υποψηφιότητά του κερδίζει διαρκώς έδαφος και νέους υποστηρικτές.

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ