Quantcast

http://picasion.com/

Απίστευτη Βεροιώτικη πατέντα σε μπουζουξίδικο: Ζεσταίνει κοκορέτσι στην κουμτέλ!

Μας κούφανε το κορίτσι!
Τι κάνεις αν Κυριακή του Πάσχα δουλεύεις βράδυ και εν τω μεταξύ έχει περισσέψει από το μεσημεριανό τραπέζι λαχταριστό κοκορετσάκι; Το τυλίγεις στο αλουμινόχαρτο και το παίρνεις μαζί σου. Έλα όμως που το κοκορέτσι κρύο δεν τρώγεται και εκεί που δουλεύεις δεν έχει φούρνο.
Αυτό έπαθε και πασίγνωστη Βεροιώτισσα τραγουδίστρια, που πήρε μαζί της για κολατσιό την Κυριακή το βράδυ στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται, το παραδοσιακό πασχαλινό έδεσμα σε ένα αλουμινόχαρτο. Και τι σκέφτηκε με το δαιμόνιο μυαλό της; Να το ζεστάνει πάνω στη σχάρα της κουμτέλ! Να και μια ακόμα χρήση της γνωστής σόμπας (πλάκα κάνουμε - don't try this @home...)!
Ο λόγος για τη Χριστίνα Κολέτσα, το γνωστό τρελοκομείο, που όχι μόνο σκέφτηκε την απόλυτη πατέντα αλλά μοιράστηκε μαζί μας τη διαδικασία με video story στο instagram. Πάντως μπράβο βρε Χριστινάκι μας... το κοκορέτσι κοκορέτσι αλλά η κορμάρα κορμάρα!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ