Quantcast

http://picasion.com/

Κι όμως είναι πασίγνωστη Βεροιώτισσα - Την αναγνωρίζετε;

Το κοριτσάκι της διπλανής φωτογραφίας είναι μια πολύ γνωστή γυναίκα της Βέροιας που το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει δει τις μετοχές της να έχουν εκτιναχθεί στο καλλιτεχνικό χρηματιστήριο. Ένας θαυμαστής και follower της στα social media, της ζήτησε με πολύ ευγενικό τρόπο, να δημοσιεύσει στα
stories της μια εικόνα από την εφηβεία της και εκείνη ανάρτησε ένα κολάζ με τρεις φωτογραφίες της. Ο λόγος φυσικά για την πανέμορφη Εύη Ιωαννίδου. 
Η πρώην παίκτρια του Greece' s Next Top Model ανέβασε φωτογραφίες από την παιδική της ηλικία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Όπως βλέπετε, η μελαχρινή καλλονή από μικρή ηλικία ήταν ένα γλυκύτατο κοριτσάκι και ήταν ηλίου φαεινότερο πως όταν μεγαλώσει θα γίνει μια κούκλα, όπως ακριβώς συνέβη. Δείτε την σχετική εικόνα από την τρυφερή ηλικία της:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ