Quantcast

http://picasion.com/

«Γαλάζια» εκδήλωση στην Ελιά - Ποιοι ήταν εκεί;

Δείτε φωτογραφίες
Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Πλοηγούμαι με ασφάλεια στο διαδίκτυο», διοργάνωσε το απόγευμα του Σαββάτου 16 Μαρτίου 2019 στον πολυχώρο της Ελιάς, η Δημοτική Τοπική Οργάνωση (ΔΗΜ.ΤΟ.) Βέροιας. Καλεσμένη ως κεντρική ομιλήτρια της εκδήλωσης

ήταν η Τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β΄ Αθηνών και υποψήφια ευρωβουλευτής κ. Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου. Ομιλητής ήταν επίσης και ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας Απόστολος Μούρτης.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο βουλευτής Ημαθίας Απόστολος Βεσυρόπουλος, η πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ. Βέροιας Συρμούλα Τόπη - Τζήμα και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ημαθίας Παναγιώτης Παλπάνας, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε μέσω επιστολής, ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης, που δεν μπόρεσε να παραβρεθεί, λόγω της περιοδείας του στη Θράκη με τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη.


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Νίκη Καρατζιούλα, Θεόφιλος Τεληγιαννίδης και Στάθης Σαρηγιαννίδης, οι πρώην βουλευτές Λάζαρος Τσαβδαρίδης, Στέφανος Κυριαζόπουλος και Γεωργία Μπατσαρά, νυν υποψήφια Δήμαρχος Βέροιας, ο πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας Τάσος Μπαρτζώκας, ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Ημαθίας Τάσος Γιάγκογλου, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ημαθίας Αλέξανδρος Καλαϊτζίδης, οι πρόεδροι και τα μέλη της ΝΟΔΕ Ημαθίας και της ΔΗΜ.ΤΟ. Βέροιας, Αλεξάνδρειας και Νάουσας, εκπρόσωποι παραγωγικών φορέων της Ημαθίας και υποψήφιοι στις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.

Και οι δυο ομιλητές, αναφέρθηκαν στους κινδύνους που κρύβει το διαδίκτυο και στους τρόπους που οι γονείς πρέπει να καθοδηγήσουν τα παιδιά τους στη σωστή πλοήγηση στο διαδίκτυο και τη χρήση των social media, θέτοντας και στο διαδίκτυο, κανόνες συμπεριφοράς και ασφαλείας, όπως τους θέτουν και για τον πραγματικό κόσμο. Δείτε φωτογραφίες:
























































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ