Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πένσου: «Καλό το ταλέντο, αλλά πρέπει να έχεις πολλά εφόδια για να μπεις στη μάχη»

Η πολυτάλαντη και πανέμορφη ηθοποιός - τραγουδίστρια Μάγδα Πένσου έδωσε μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη και μίλησε για όλους και για όλα. Για την απόφασή της να ασχοληθεί με την υποκριτική τέχνη, για τα ανεκπλήρωτα όνειρά της και κυρίως για τα επόμενα επαγγελματικά της
βήματα και τις εμφανίσεις που θα πραγματοποιήσει σε πόλεις της Ελλάδας. Δείτε τι είπε η γοητευτική Βεροιώτισσα  για λογαριασμό του penypeny.gr:

Πότε και πώς πήρατε την απόφαση να ασχοληθείτε με την υποκριτική τέχνη;

Δεν ήταν απόφαση…Ήταν φυσικό επακόλουθο της μεγάλης καλλιτεχνικής ανησυχίας μου! Μαθήτρια δημοτικού κι έγινα θιασάρχης της γειτονιάς μου. Έγραφα, σκηνοθετούσα, έπαιζα. Πραγματικό δαιμόνιο.Έγινα μέλος της ερασιτεχνικής θεατρικής ομάδας του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Βέροιας καθώς και της παιδικής χορωδίας του Δήμου Βέροιας, αφού είχα και το μικρόβιο του τραγουδιού. Αναποδογύριζα κερί για να το κάνω μικρόφωνο και τραγουδούσα Αλεξίου, Μαρινέλα, Μοσχολιού , ακούγοντάς τες στο πικάπ. Με κλειστές πόρτες γιατί με πιάνανε οι ντροπές.
Στα 17 μου έφυγα στην Αθήνα , κερδίζοντας υποτροφία στην Δραματική σχολή Βεάκη από την οποία αποφοίτησα με άριστα βγαίνοντας κατευθείαν στο θέατρο με πρωταγωνιστικό ρόλο σε μιούζικαλ. Κι όλα πήραν τον δρόμο τους με ένα γενναίο διάλειμμα για να μεγαλώσω τα 2 μου αγόρια! Τα τελευταία 2 χρόνια μετα την συμμετοχή μου στο θεατρικό έργο “Αυτή η νύχτα μένει” έχω αφοσιωθεί στις μουσικές μου εμφανίσεις με τίτλο “Από την ψυχή ..ως την ψυχή” & ομολογώ ότι είναι μια θαυμάσια περίοδος που με έχει φέρει πιο κοντά στον κόσμο και έχει πολύ ενδιαφέρον για μένα.


Πως αντέδρασαν οι γονείς σας;
Οι γονείς μου με στήριξαν και με στηρίζουν στις αποφάσεις που παίρνω. Πιστεύω ότι μου έχουν πλήρη εμπιστοσύνη γιατί ξέρουνε πόσο εργατική και προσυλωμένη είμαι στους στόχους μου και σε ότι θέλω κι αγαπώ να κάνω. Το ταλέντο μου το θεωρούν δεδομένο αλλά ξέρουνε πόσο μάλλον εγώ …ότι δεν αρκεί μόνο αυτό για το τόσο σύνθετο αυτό λειτούργημα. Πρέπει να έχεις πολλά εφόδια για να πας στη μάχη!

Ποια είναι η πολυτιμότερη συμβουλή που έχετε ακούσει;
Δεν θυμάμαι ποια είναι η πολυτιμότερη συμβουλή να σου πω την αλήθεια! Η αγκαλιά και τα φιλιά των παιδιών μου λίγο πριν φύγω για κάποια μουσική μου εμφάνιση είναι η κινητήριος δύναμή μου. Όπως φυσικά και το χειροκρότημα του κόσμου η επιβεβαίωση ότι είμαι σε καλό δρόμο.



Ποιον θεωρείτε σταθμό στην μέχρι τώρα καριέρα σας;
Σταθμό θεωρώ την γνωριμία και συνεργασία μου με τον μουσικό μου μπαμπά, Βασίλη Δημητρίου. Μ’ έριξε κατευθείαν στα βαθιά ! Μου λείπει παρα παρα πολύ αλλα θα ζει πάντα στην καρδιά και στη φωνή μου. Το τραγούδι “Γιατί μ΄αγάπησες” σε ποίηση Μαρίας Πολυδούρη είναι από τα μεγαλύτερα δώρα που έχω δεχτεί. ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Μακάρι κάποια στιγμή να κάνω επανεκτελέσεις τραγουδιών του. Μια που μιλάμε για τραγούδια…τις επόμενες μέρες θα μπω στο studio για να ηχογραφήσω ένα νέο τραγούδι /μπαλάντα που μου έγραψε ο Βασίλης Αρμένης σε στίχους του Σπύρου Φυλακτού. Τίτλος “Θυμάμαι”.

Ποια είναι τα ανεκπλήρωτα όνειρα σας που θέλετε να κάνετε πραγματικότητα;
Ευτυχώς ακόμη κι αν ακούγεται προκλητικό ότι κάλεσα ήρθε. Είμαι σίγουρη πως και τα επόμενα όνειρά μου θα πραγματοποιηθούνε μόλις είμαι έτοιμη εγώ!

Ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα;

Προς το παρόν έχοντας κάνει εμφανίσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Φλώρινα, Πτολεμαΐδα, Κοζάνη κ.α. Συνεχίζω κάθε Κυριακή στο FREUD στην Κατερίνη κι ακολουθούν Αθήνα, Νάουσα, Βέροια κι έχει ο Θεός ! Με υγεία και καλή καρδιά! Όλα θα γίνουν όταν τα επιθυμούμε πραγματικά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ