Quantcast

http://picasion.com/

Με παιδικά χαμόγελα το Αποκριάτικο πάρτι του Ομίλου Προστασίας Παιδιού

Με πολύ κέφι, χορό και πολλά παιδικά χαμόγελα πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο Αποκριάτικο παιδικό πάρτι του Ομίλου την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Βέροιας. Ο Όμιλος Προστασίας Παιδιού επιθυμεί και δημόσια να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλαν στην
επιτυχία της εκδήλωσης και συγκεκριμένα τον Πρόεδρο της ΚΑΠΑ Στέργιο Διαμάντη και την Προισταμένη Δ/νσης Αθανασία Γιαμουστάρη. Τις Προισταμένες των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών του Δήμου Βέροιας για την διοργάνωση και τις βρεφονηπιοκόμους για την ψυχαγωγία των παρευρισκόμενων παιδιών. Τα ζαχαροπλαστεία «Ελυζέ» και «Τρίγωνο» για την προσφορά των γλυκών της εκδήλωσης. Την εφημερίδα «Λαος» και συγκεκριμένα τον Ζήση Πατσίκα του Μιχαήλ για την προσφορά γλυκών.
Τον Ζήση Πατσίκα του Χρήστου που πολλά χρόνια συμπαραστέκεται στο έργο του Ομίλου. Τον Ήχο Ζορμπά και τον DJ Βαγγέλη Μανωλόπουλο που με το πρόγραμμά του έδωσε ζωντάνια και ατελείωτο κέφι στους γονείς και τα παιδιά. Τον προσωρινό Διοικητή της 1ης μεραρχίας Πεζικού, ταξίαρχο Ευάγγελο Παπαδόπουλο για την παραχώρηση της αίθουσας. Τέλος ευχαριστούμε θερμά όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση. Γέμισε η καρδιά όλων με αγάπη κοντά στα παιδιά αυτής της τόσο τρυφερής ηλικίας των Παιδικών Σταθμών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ