Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Λευκαίνει» σε λίγο η νύχτα στην αγορά της Βέροιας - Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί;

Πεζόδρομος η Κεντρικής
Ξεκινάει σε λίγη ώρα η «Λευκή Νύχτα» στην αγορά της Βέροιας, με  τους καταστηματάρχες να ετοιμάζονται να υποδεχθούν τους καταναλωτές στα μαγαζιά τους με ειδικές προσφορές και κάποιοι με κεράσματα, μουσική και άλλα event, μέχρι και τα μεσάνυχτα! Ο
Εμπορικός Σύλλογος Βέροιας, θέλοντας να ενισχύσει την εορταστική ατμόσφαιρα, διοργάνωσε μια σειρά από εκδηλώσεις σε διάφορα σημεία της αγοράς, με ζωντανή μουσική από τοπικά γκρουπάκια, ζογκλέρ, ξυλοπόδαρους και μάγους, ενώ σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ζαχαροπλαστών και Καταστηματαρχών - Ζαχαροπλαστών Βέροιας, θα μοιραστούν  και πολλά γλυκά!


Προκειμένου να διευκολυνθούν, ο κόσμος και οι καταναλωτές που θα κατέβουν στο κέντρο για να απολαύσουν τη Λευκή Νύχτα, η Τροχαία Βέροιας θα κλείσει την οδό Κεντρικής, από το ύψος της Μ. Αλεξάνδρου έως την οδό Ζωγιοπούλου, από τις 19:30 έως και τις 23:30. 
Κατά τις παραπάνω ώρες, θα απαγορεύεται η κυκλοφορία, στάση και στάθμευση, όλων των οχημάτων, όπου αυτή επιτρέπεται. Κατά τη διάρκεια των ανωτέρω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, η κίνηση των οχημάτων θα πραγματοποιείται από παρακαμπτήριες οδούς, με μέριμνα και φροντίδα του Τμήματος Τροχαίας Βέροιας και σε συνεργασία με εθελοντές του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ