Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η «ήρεμη δύναμη» που διεκδικεί με αξιώσεις τον Δήμο Νάουσας

Μια νέα παρουσία στα δημοτικά πράγματα της Νάουσας προκαλεί ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ο καθηγητής πανεπιστημίου Νίκος Καρανικόλας είναι πρωτοεμφανιζόμενος μεν, κατάφερε ήδη να κερδίσει τον τίτλο του φαβορί δε. Ο κ. Καρανικόλας έχει συγκεντρώσει σημαντική
στήριξη στο εγχείρημά του, που δεν είναι άλλο από το να κερδίσει τις Δημοτικές εκλογές και να ανακηρυχτεί Δήμαρχος της ιστορικής πόλης της Νάουσας. Ο ίδιος αποπνέει μια ήρεμη δύναμη και καταφέρνει να κερδίζει τον ακροατή χωρίς περιττές οξύτητες. Προμετωπίδα της προσπάθειας του είναι η ενότητα, καθώς θεωρεί πως η διχόνοια είναι το μεγάλο πρόβλημα του Δήμου Νάουσας.

Σημαντικοί παράγοντες της πολιτικής ζωής της Νάουσας από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους έχουν ήδη ταχθεί στο πλευρό του. Το γεγονός ότι είναι άφθαρτος στην πολιτική, του δίνει την ευκαιρία να γράψει σε λευκό χαρτί το σχέδιο του για το αύριο της Νάουσας. Δείχνει να ξέρει τι θέλει και πως θα το επιτύχει και πείθει πως πρόκειται για κάτι διαφορετικό από όσα έχουμε συνηθίσει στα δημοτικά πράγματα της Νάουσας και όχι μόνο.

Ο κ. Καρανικόλας φέρνει μια πιο επιστημονική και τεχνοκρατική αντίληψη στα πράγματα του Δήμου Νάουσας. Το αντικείμενό του είναι τα αναπτυξιακά προγράμματα και έχει σημαντική εμπειρία στην υλοποίησή τους για λογαριασμό Δήμων και πανεπιστημίων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, έχοντας αναλάβει μεγάλα project. Χαίρει εκτίμησης στο επιστημονικό του πεδίο και δημιουργεί προσδοκίες για λύσεις στα χρονίζοντα ζητήματα του Δήμου Νάουσας, αλλά και για την προσέλκυση επενδύσεων στην ταλαιπωρημένη οικονομία της πόλης.

Μένει να δούμε την πορεία του μέχρι τις εκλογές καθώς ο χρόνος είναι ακόμα αρκετός και οι αντίπαλοί του στην εκλογική μάχη αφενός είναι ισχυροί, αφετέρου δεν έχουν φανερώσει ακόμα όλα τα τα χαρτιά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ