Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ομιλία του Μητροπολίτη Βέροιας για τα βήματα του Χριστού από τα Πάθη έως την Ανάσταση

Την Δευτέρα 18 Μαρτίου το απόγευμα στο κατάμεστο Μητροπολιτικό Κέντρο Πολιτισμού «ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ» Ναούσης, στο πλαίσιο της σειράς ομιλιών πνευματικού ενδιαφέροντος με τίτλο «Επισκοπικός Λόγος», o Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων
ανέπτυξε το θέμα: «Εκεί που βάδισε ο Χριστός». Η συγκεκριμένη ομιλία είχε ως σκοπό να μεταφέρει νοερά τους ακροατές στα μέρη των Παναγίων Προσκυνημάτων της Ιερουσαλήμ προσεγγίζοντας το πάθος και την ανάσταση του Χριστού ενόψει της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής.
Κατά την διάρκεια της ομιλίας γινόταν παράλληλη προβολή φωτογραφικού υλικού των Παναγίων Προσκυνημάτων από την Προσκυνηματική Εκδρομή που πραγματοποίησε η Ιερά Μητρόπολη μας τον περασμένο Φεβρουάριο. Την εκδήλωση παρουσίασε με επιτυχία ο Αρχιμ. Αρσένιος Χαλδαιόπουλος. Δείτε φωτογραφίες:











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ